AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Ja po prostu już jestem.uczulona na teściową...nikt mnie tak nie wkurza jak ona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja mam bardzo podobnie.
Ale większość to opinie z zewnątrz.
O imieniu to się nasłuchałam, nawet że nie istnieje lub, że to przecież imię małpy z komiksu
I rady życzliwych doświadczonych mamusiek, co mi wytykają po co kupujesz to lub to bo się nie przyda, bo szkoda pieniędzy ( w portfelu mi już kilka osób siedzi ) a ubranek tyle nie jest potrzebnych itp.
Ale ja to wszystko wiem,ale skoro to kupuje to znaczy chce to mieć
Jak z butami- wiadomo, da radę przeżyć mając 4 pary ale można tez mając 50 wszystko kwestia tego czego chcemy
Ja po prostu już jestem.uczulona na teściową...nikt mnie tak nie wkurza jak ona
My Leniuchujemy jak zwykle w niedziele. Leżymy sobie, muzyka nam gra ( Myrkur polecam idealne do odpoczynku, laska ma super głos )
Kamil tak patrzy na kolekcje płyt i ze smutkiem, że niedługo trzeba będzie je pochować jął mały zacznie raczkować. Potem patrzy na naszego psa i do mnie ,, nie mogliśmy sobie po prostu drugiego psa zaadoptować " [emoji23][emoji23][emoji23]
Także u nas tak
Chciałam poleżeć, niestety starsza chce Kopkorn.. [emoji28]
Ja to bezdzietna także w ciazy mam high life
Ja też ostatnio patrzyłam na moją kolekcję i myślałam o tym że też terzeba będzie pochować... Niestety ..My Leniuchujemy jak zwykle w niedziele. Leżymy sobie, muzyka nam gra ( Myrkur polecam idealne do odpoczynku, laska ma super głos )
Kamil tak patrzy na kolekcje płyt i ze smutkiem, że niedługo trzeba będzie je pochować jął mały zacznie raczkować. Potem patrzy na naszego psa i do mnie ,, nie mogliśmy sobie po prostu drugiego psa zaadoptować " [emoji23][emoji23][emoji23]
Także u nas tak