kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja czytam ale nie pisze brak czasu. Jestem u teściowej , pojadłam szarlotki i jakoś tak leci. Mówicie ze Ania dziś nie pisze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja mama nakupiła spodni i bodów takich z muchą, z szelkami , no śliczne to jest ale wszystko na 56 . Body zakładane przez głowę jeszcze na guziki to nie wiem czy uda mi się to chociaż raz założyć
Pisała że odezwie się jak już będzie po wszystkim [emoji6]Ja czytam ale nie pisze brak czasu. Jestem u teściowej , pojadłam szarlotki i jakoś tak leci. Mówicie ze Ania dziś nie pisze ?
Ja nie mam żadnej [emoji33]O kurde ja mam jedną kieckę
A gdzie takie maleńkie ubranka dostać?Ja kupuje na 50 ciuszki bo inne na młodym wiszą bardzo dobrze ze trochę miałam w domu ... tez sobie kupię takie z mucha i szelkami bo napewno super
Ja nie mam żadnej [emoji33] A gdzie takie maleńkie ubranka dostać?
Kurde u mnie Smyka nie ma ale jak coś to mamie powiem, żeby mi dowiozła jakiekolwiek chociaż mam nadzieję, że 56 wystarczy.W większości sklepów niemowlęcych są. Mało bo mało ale są , wyboru jakoś nie ma czy szału z kolorami. I dziś w smyku byłam. Tam są od 44
Nam na SzR mowili, zeby wziac rozek lub cieply kocyk, piwluszki flanelowe, zeby dzieciaka ogrzac.To może wezmę jeszcze kocyk do torby?
Kurde u mnie Smyka nie ma ale jak coś to mamie powiem, żeby mi dowiozła jakiekolwiek chociaż mam nadzieję, że 56 wystarczy.