reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U Nas z kolei jest spór o imię..
Dlaczego takie a nie inne, dlaczego nie patrzysz na przyszłość dziecka i tym podobne teksty. ;) naprawdę nie warto jest słuchac czyiś wypowiedzi. Każdy człowiek jest inny, ma inny styl i upodobanie. Nie każdy musi być taki sam :)
A najbardziej nie lubię słuchac tego, dlaczego kupujesz coś nowego skoro mogłaś odłożyć po pierwszym dziecku :)

Dlaczego takie a nie inne, dlaczego nie patrzysz na przyszłość dziecka i tym podobne teksty. ;) naprawdę nie warto jest słuchac czyiś wypowiedzi. Każdy człowiek jest inny, ma inny styl i upodobanie. Nie każdy musi być taki sam :)
A najbardziej nie lubię słuchac tego, dlaczego kupujesz coś nowego skoro mogłaś odłożyć po pierwszym dziecku :)
Co nie zmienia faktu że mnie to od razu wkur...

reklama

To ja mam bardzo podobnie.
Ale większość to opinie z zewnątrz.
O imieniu to się nasłuchałam, nawet że nie istnieje lub, że to przecież imię małpy z komiksu :p

I rady życzliwych doświadczonych mamusiek, co mi wytykają po co kupujesz to lub to bo się nie przyda, bo szkoda pieniędzy ( w portfelu mi już kilka osób siedzi :p) a ubranek tyle nie jest potrzebnych itp.
Ale ja to wszystko wiem,ale skoro to kupuje to znaczy chce to mieć :)
Jak z butami- wiadomo, da radę przeżyć mając 4 pary ale można tez mając 50 wszystko kwestia tego czego chcemy :)

Do góry