reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No właśnie też byłam pewna, że nie przegapie, ale doula mnie postawiła do pionu, że już były takie przypadki :o koleżanka moja też potwierdza, że jej przy drugim porodzie ani jeden skurcz nie bolał. No i teraz się dygam ;p ale tez głupio jechać do szpitala z hasłem "paniiii! Bo ja nie wiem czy nie rodzę przypadkiem, sprawdzi pani?" [emoji14] no nic, czekam [emoji14]
Nie no podłączy pod ktg i wyjdzie, czy rodzisz..
Kurczę jest taka książka poród naturalny.. ostatnio na natuli widziałam. Może trzeba by kupić.. ciągle nie zamówiłam kp to może razem wezmę?

reklama
Nie no podłączy pod ktg i wyjdzie, czy rodzisz..
Kurczę jest taka książka poród naturalny.. ostatnio na natuli widziałam. Może trzeba by kupić.. ciągle nie zamówiłam kp to może razem wezmę?
Przeczytałam już ;) ale lepsza moim zdaniem jest "urodzić razem i naturalnie" Irenki Choluj ;)

Jest nad tu tyle, ze jak kazda zacznie pisać od odejścia czoła i wód i będzie to dobę trwało to stracimy rachubę którą co..

Marta A Ty rodzisz?..

Jeszcze jedna Ania pisała że zaczyna?
dokładnie później już będzie ciężko się połapać [emoji15] ja tylko czytam Was i szukam jakich kolwiek objawow , a u mnie cisza i spokój hmm czyżby Natalia chciala siedzieć dłużej niż 40 tyg [emoji53]

No właśnie też byłam pewna, że nie przegapie, ale doula mnie postawiła do pionu, że już były takie przypadki :o koleżanka moja też potwierdza, że jej przy drugim porodzie ani jeden skurcz nie bolał. No i teraz się dygam ;p ale tez głupio jechać do szpitala z hasłem "paniiii! Bo ja nie wiem czy nie rodzę przypadkiem, sprawdzi pani?" [emoji14] no nic, czekam [emoji14]
ANIA najwyżej urodzisz w domu [emoji5] tutaj w Holandii się to praktykuje, chociaż nie wyobrażam sobie [emoji53]

reklama
Do góry