reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hahaha Twój mąż ma syndrom wicia gniazda :D ale fajnie :D
Mój podekscytowany, jak mu powiedziałam o tym czopie :) widac, że w stresie, na każde moje stekniecie reaguje podskokiem [emoji14] finalnie wywalilam go z córką z domu bo mnie stresował tymi ciągłymi pytaniami o skurcze [emoji14] pojechali na zlot klasycznych samochodów i na lody a ja staram się jakoś rozbujać skurcze. Tego czopa to już mi chyba ze szklanka odeszła, tylko skurcze nie są bolesne, a jak nie bolą, to ja nie wiem jak liczyć i w sumie nic nie wiem teraz [emoji14]
Ty masz tyle przygód, że jak już przyjdzie ten właściwy moment, to będziesz wiedzieć, że to to ? :D

reklama
Wychodzę na żądanie... nie zgadzam się na oksy i nie mam skurczy a wody mi całkiem nie odeszły. Ja zdrowa dziecko zdrowe. Mija sie z celem moje ryczenie tu non stop
Twoja decyzja...ale uważam że ryzykowna. Poza tym że wtedy tak było nie znaczy że teraz też...miże akurat szybkk urodzisz a tak będziesz się w domu stresować...przynajmniej ja bym do głowy dostała:)

Hahaha Twój mąż ma syndrom wicia gniazda :D ale fajnie :D
Mój podekscytowany, jak mu powiedziałam o tym czopie :) widac, że w stresie, na każde moje stekniecie reaguje podskokiem [emoji14] finalnie wywalilam go z córką z domu bo mnie stresował tymi ciągłymi pytaniami o skurcze [emoji14] pojechali na zlot klasycznych samochodów i na lody a ja staram się jakoś rozbujać skurcze. Tego czopa to już mi chyba ze szklanka odeszła, tylko skurcze nie są bolesne, a jak nie bolą, to ja nie wiem jak liczyć i w sumie nic nie wiem teraz [emoji14]

Nie pomyślałam że to taki męski syndrom..
No porodu nie przegapisz.. oby jak najszybciej.. mi się wydaje, że wy na ta pełnia czekacie, a to już tylko kilka godzin i będzie. Oby sprawnie i bezboleśnie.. trzymam kciuki za Miłka już po drugiej stronie- przy cycku;)

Nie pomyślałam że to taki męski syndrom..
No porodu nie przegapisz.. oby jak najszybciej.. mi więcej rajd, że wy na ta pełnia czekacie, a to już tylko kilka godzin i będzie. Oby sprawnie i bezboleśnie.. trzymam kciuki za kilka już po drugiej stronie przy cycku;)
No właśnie też byłam pewna, że nie przegapie, ale doula mnie postawiła do pionu, że już były takie przypadki :o koleżanka moja też potwierdza, że jej przy drugim porodzie ani jeden skurcz nie bolał. No i teraz się dygam ;p ale tez głupio jechać do szpitala z hasłem "paniiii! Bo ja nie wiem czy nie rodzę przypadkiem, sprawdzi pani?" [emoji14] no nic, czekam [emoji14]

Ja myślę że porostu zaczniemy rozpakowywac się we wrześniu [emoji106] to dopiero zaczynie się maraton [emoji16]
Jest nad tu tyle, ze jak kazda zacznie pisać od odejścia czoła i wód i będzie to dobę trwało to stracimy rachubę którą co..

Marta A Ty rodzisz?..

Jeszcze jedna Ania pisała że zaczyna?

reklama
Jest nad tu tyle, ze jak kazda zacznie pisać od odejścia czoła i wód i będzie to dobę trwało to stracimy rachubę którą co..

Marta A Ty rodzisz?..

Jeszcze jedna Ania pisała że zaczyna?
Ja oczywiście,że nie :D.
Dostaje skurczy Raz na godzinę i po za tym już nic się nie dzieje [emoji16][emoji16][emoji16]
No więcej śluzu widzę. Szału nie ma. Dupy mi jeszcze nie urywa [emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry