D
Deleted member 178444
Gość
Tak, w domuAle w domu jesteś tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, w domuAle w domu jesteś tak ?
Chyba raczej nie powinni Cie puscic jak odeszly wody , Miki powinien się juz rodzic[emoji4]Ja chyba ide do domu... wrócę jak będę mieć skurcze...
Nie nie pracuje w tym tam poprostu robięBajdelka zdolna jesteś. To twoje hobby? Czy pracujesz w tym?
Później ale padam przywiozlam ciocie więc moje panny już mają zajęcieA podaj przepis albo może jakaś link do przepisu
Wychodzę na żądanie... nie zgadzam się na oksy i nie mam skurczy a wody mi całkiem nie odeszły. Ja zdrowa dziecko zdrowe. Mija sie z celem moje ryczenie tu non stopPozwolą Ci wyjść po odejściu wód ?
A dlaczego się nie zgadzasz na ta kroplówke ona coś szkodzi, pytam bo ja się na tym nie znam .. wiem tylko że to dają na wywołanie skurczy ..Wychodzę na żądanie... nie zgadzam się na oksy i nie mam skurczy a wody mi całkiem nie odeszły. Ja zdrowa dziecko zdrowe. Mija sie z celem moje ryczenie tu non stop
Bo z Kacprem dostałam i byłam zupełnie nieświadoma ciała i porodu. Nie umiałam go wypchnąć. Dwa razy stracił tętno.A dlaczego się nie zgadzasz na ta kroplówke ona coś szkodzi, pytam bo ja się na tym nie znam .. wiem tylko że to dają na wywołanie skurczy ..
O kurcze Tobie to nie służy , lepiej nie brać tego ..Bo z Kacprem dostałam i byłam zupełnie nieświadoma ciała i porodu. Nie umiałam go wypchnąć. Dwa razy stracił tętno.
Gosia ale nic Wam nie grozi? Ten worek owodniowy już Ci dawno temu puścił...Wychodzę na żądanie... nie zgadzam się na oksy i nie mam skurczy a wody mi całkiem nie odeszły. Ja zdrowa dziecko zdrowe. Mija sie z celem moje ryczenie tu non stop