reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja miałam pranie: białe, białe ze wzorami, szaro-błękitne i resztę. Tsk podzieliłam i nic nie pofarbowało.

Kurde ja tu na mieście biegam i Was podczytuje a Wy takpiszecie! To nie fair,że jak się nudzę to cicho a jak nie mam czasu to 100 postów na godzinę :p

Ania i Gosia jestem z Wami!

Marta Ty tez się nie ociągaj :)
Niemowlęce ubranka odkąd mam dzieci wrzucam wszystko na raz nie patrzę na kolory płyn dla dzieci, 40stopni i nic się nie dzieje jakbym miała rodzielac to szlak by mnie trafił, teraz swoich i naszych oczywiście dzielę ale piore w "dorosłym" płynie

Nic nie pofarbowało?na wysokiej temperaturze ?

Nie mam dużo tego białego, więc szkoda mi wstawiać pralki na 10 pieluch :D mam takie chusteczki z biedry wyłapujące kolor, to dorzucę i zobaczę, co z tego wyjdzie :D
Dziewczyny wrzucajcie wszystko na raz nie bawcie się w dzielenie! Ja mam sprawdzone nic się nie dzieje! A te ubrania które mocni farbuja to chyba jakieś chińskie gówna napewno nie dla niemowląt

Obiad zjadłam. Dobry. Barszcz czerwony pyszny. Kasza jaglana z mięskiem sosem i pomidorek. Mniam. A już po pączkowym śniadaniu byłam głodna.

Czekam czekam. Nudze się. Skurcze w miare regularne ale takie pff ledwo co boli. Spać mi się chce. Takie to k...a ekscytujące wszystko.
Aparatka z ciebie Hehe rodzic tam

Nie mam jak was doczytać. Albo siedzę w Katowicach albo przy laktatorze. Jest coraz lepiej. Od dzisiaj oddycha samodzielnie i krzyczy co chwilę. Najpiękniejszy głos jaki można słyszeć. Pewnie za niedługo będę pisać że już mnie uszy bolą :p
Puki co nie ma stanów zapalnych z krwi. Płyn rdzeniowo mózgowy pobrany wyniki w poniedziałek. Moja malutka daje radę jak narazie. No i jelita też dawaja rade. Jest już karmiona butelka.

Nie mam jak was doczytać. Albo siedzę w Katowicach albo przy laktatorze. Jest coraz lepiej. Od dzisiaj oddycha samodzielnie i krzyczy co chwilę. Najpiękniejszy głos jaki można słyszeć. Pewnie za niedługo będę pisać że już mnie uszy bolą :p
Puki co nie ma stanów zapalnych z krwi. Płyn rdzeniowo mózgowy pobrany wyniki w poniedziałek. Moja malutka daje radę jak narazie. No i jelita też dawaja rade. Jest już karmiona butelka.

Super wiadomosci, zdrowka dla Was dziewczyny! :)

To najwspanialsze wieści pod słońcem!!!!! Dzielna dziewczynka, super jeszcze da wam popalić zobaczysz Hehe

Nie mam jak was doczytać. Albo siedzę w Katowicach albo przy laktatorze. Jest coraz lepiej. Od dzisiaj oddycha samodzielnie i krzyczy co chwilę. Najpiękniejszy głos jaki można słyszeć. Pewnie za niedługo będę pisać że już mnie uszy bolą [emoji14]
Cudownie! Bardzo się cieszę!!!

reklama
Do góry