RooibosGirl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktos musi isc zgodnie z ksiazka moze to jestes Ty? Ponoc tylko 3 % dzieci przychodzi na swiat w terminie.U mnie wszystko póki co dzieje się tak punktualnie i zgodnie z informacjami w książkach, że serio zaczęłam wierzyć w to że urodzę w terminie. Ale brzucho już tak mi ciąży, że ten ostatni miesiąc to chyba będzie droga przez mękę. Byle nie przenosić! 4 września mam teraz wizytę u gina i pobieranie gbs. Wyprawka prawie skompletowana, torby do szpitala spakowane Super! Kciuki do trzymania mi się kończą haha
Liczę sobie jakies 15 kg na plusie. Ale mam nadzieję, że sporo z tego to woda, bo mój organizm lubi ją magazynować.
@d_dream planujesz karmić piersią czy mm?
d_dream czy córka idzie od września do przedszkola? Ja też mam taką 3,5 latkę która właśnie rozpocznie przedszkole.
Ciężko jest dźwigać ten słodki ciężar
Macie wybrane imiona swoim pociechom?
Ja mam termin na 27.09 i nie wiadomo kto to będzie. Syn nazwał maluszka Tajemniczym Agentem [emoji3] a my wybraliśmy Kornel, dla dziewczynki nie mamy pomysłu [emoji2]No dobra, to kto jeszcze z nami na koniec wrzesni?
U mnie 11 kg na plusie. Sporo przybrałam na początku ciąży ok 4.5-5kg bo musiałam leżeć do 12 tc więc się łatwo tylo [emoji23] będziemy się martwić po porodzie [emoji6]
Ja mam termin na 27.09 i nie wiadomo kto to będzie. Syn nazwał maluszka Tajemniczym Agentem [emoji3] a my wybraliśmy Kornel, dla dziewczynki nie mamy pomysłu [emoji2]