reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie wszystko póki co dzieje się tak punktualnie i zgodnie z informacjami w książkach, że serio zaczęłam wierzyć w to że urodzę w terminie. Ale brzucho już tak mi ciąży, że ten ostatni miesiąc to chyba będzie droga przez mękę. Byle nie przenosić! 4 września mam teraz wizytę u gina i pobieranie gbs. Wyprawka prawie skompletowana, torby do szpitala spakowane :) Super! Kciuki do trzymania mi się kończą haha :D
Ktos musi isc zgodnie z ksiazka ;) moze to jestes Ty? Ponoc tylko 3 % dzieci przychodzi na swiat w terminie.

Ależ tu ruch dzisiaj. Zaciskam kciuki :)

@GoJ przy wodach też podają antybiotyk, pierwszy po maks 6 godzinach od odejścia, tak się trzeba wstawić do szpitala. Jak jesteś szybciej to szybciej.
I głowa do góry, skurcze nie muszą się od razu pojawić, a 24h to dużo. Nie pokroją Cię za szybko. Ktg ma za to tętno dziecka monitorować :)
Jesteś w dobrych rękach.
Szybkiego i mało bolesnego porodu :*

reklama
Do góry