reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jezu co to ten cewnik brzmi okropnie
Goj,
Ja mialam ten cewnik zakładany, tak speytnie to zrobili ze nic nie czułam, polazilam z tym 2 h po czym lekarz po ktg stwierdzil ze dziecko zle reaguje i trzeba wyjąć...ale mnie to w 42 tc wywoływali a i tak CC miałam. Ale pamietam ze inne kobietki chwaliły sobie.

reklama
Super fotka..
Witaj. Ja tez czekam na dziewczynke. Ale mam już w domu chłopca. Termin na 9.09 ale planuje przenosić.. chyba jedyna wśród wrzesniowek;) synka przenosiłam tydzień i oxy potraktowałam.. teraz kończę 38 szyjka długa i miękka więc chyba wrzesień będzie.

Ja mam nadzieje ze nastąpi to szybciej. Coraz częściej mam skurcze wiec może to coś oznacza :)

Goj,
Ja mialam ten cewnik zakładany, tak speytnie to zrobili ze nic nie czułam, polazilam z tym 2 h po czym lekarz po ktg stwierdzil ze dziecko zle reaguje i trzeba wyjąć...ale mnie to w 42 tc wywoływali a i tak CC miałam. Ale pamietam ze inne kobietki chwaliły sobie.

A duże dziecko?

reklama
Do góry