reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi by się dzisiaj taki detektor przydał. Zaliczyłam taka panikę jak nigdy. Sama w domu, a młody nagle zaczął się rzucać w brzuchu jak postrzelony, a potem, równie nagle, zamarł i nie umiałam go pobudzić do ruchu. Trzepalam tym brzuchem, popłakałam się, krzyczałam do niego, żeby się poruszył i dał znak. Matko. Nigdy więcej. Ruszył się po najdłuższych 15 minutach w moim życiu.

Współczuje [emoji22]

Bez sensu, że jak raz się miało to teraz od razu dają antybiotyk :/ to po, co to było drugi raz badane ?
Trzymam kciuki!:)
Tez nie rozumiem po co w takim razie powtarzać to badanie. Antybiotyków przecież nie powinno się nadużywać i stosować na wszelki wypadek tylko w ostateczności :/
Nie wiem. Debile szczegolnie ze plus miałam w 1 ciazy a juz drugiej i teraz nie

Ale dzidziusie placza co chwile nowy malutki na swiecie...
I już niedługo Miki też będzie płakał :D

Gnojek ma w dupie wszystko pół skurczu nawet nie mam i co rodzenie na sucho ekstra bomba już mnie to wpienia... po kiego wala ja tu przyjechalam o 8....

reklama
Do góry