D
Deleted member 178444
Gość
A jakie masz?A w ogóle z taką szyjką i rozwarciem to 3 dni będę k..a rodzić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie masz?A w ogóle z taką szyjką i rozwarciem to 3 dni będę k..a rodzić...
Co Ty ja byłam.zadowolona z Oxy jak wywoływali raz za razem skurcz przynajmniej szło do przodu...no trudno jak nie ma innej rady...i też w planie porodu nie wyrażałam.zgodyNie dadzą bo nie zgadzam się mogą mnie inaczej stymulować żadnej chemii
Na kur..wski palec szyjka 2cm czyli bez zmian od 3 tygodniA jakie masz?
Tez czytalam o tym ze wskazaniem do antybiotyku jest gbs+ w poptzednich ciazach. Trzymam kciukiNie wyraziłam zgody na OXY ale na żele i inne gówna tak. Na zabieg credego nie. Wenflin i tak musze bo mimo GBS - w pierwszej ciąży miałam plus i teraz mi dadzą antybiotyk jakaś ch...wa sprawa...
A ktoras z was miala/ma na tym etapie brazowe plamienia?
Bo wlasnie u siebie zauwazylam, moze nie brazowe ale taka kawa latte [emoji23] nic sie nie ciagnie, wiec to chyba nie czop
A mają cewnik foleya? Może to?Na kur..wski palec szyjka 2cm czyli bez zmian od 3 tygodni
l
A mają cewnik foleya? Może to?
U mnie cisza. Cała noc mi się śniło, że odchodził mi krwawy czop. Bu.
Jezu co to ten cewnik brzmi okropnieA mają cewnik foleya? Może to?
U mnie cisza. Cała noc mi się śniło, że odchodził mi krwawy czop. Bu.