reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry! Budze sie, otwieram forum, a tu bomba. Dzieje sie. Goj, Marta powodzenia! Jak macie rodzic to szybko, w miare bezbolesnie i bez obrazen. Czekamy na reakcje life.
Ja po mojej akcji wieczornej spalam jako tako. Rano pokrzatalam sie po kuchni j znowu spiecie brzucha. Chyba boje sie wstawac...

Dzien dobry! Budze sie, otwieram forum, a tu bomba. Dzieje sie. Goj, Marta powodzenia! Jak macie rodzic to szybko, w miare bezbolesnie i bez obrazen. Czekamy na reakcje life.
Ja po mojej akcji wieczornej spalam jako tako. Rano pokrzatalam sie po kuchni j znowu spiecie brzucha. Chyba boje sie wstawac...
U mnie na razie szału nie ma. Były skurcze na leżąco. Godzina przerwy i są skurcze jak chodzę [emoji23] położyłam się i przeszło.

Macica ćwiczy , ćwiczy. Na razie żyjemy normalnie , nie szalejemy. Idę przy okazji umyć podłogę :D

Ostatnio w szpitalu usłyszałam ,że skrócona od łaskawej pani ordynator [emoji16] ale nic poza tym. W poniedziałek mam wizytę u swojej. Szczerze to liczę ,że się spotkamy i zobaczymy jaki mała ma przyrost i co z szyjka. Sama nie umiem wybadać. Brzuch dawno.mi się zaczął obniżać , ale teraz to już w ogóle wisi. Miałam 2 dni spokoju. No ale może się jeszcze wyciszyć. Dla mnie to wszystko jest nowe i nie wiem czego się spodziewać.
Oby się ruszyło na dobre [emoji6]kto wie może dziś powitamy dwoje dzieciaczkow. Trzymam kciuki [emoji4]

@Mama7 bede obserwowac, ale na razie nic innego sie nie dzieje, nie boli ani nic, do tego taka dosc znikoma ilosc tego byla, ale jesli bedzie sie powtarzalo, to na pewno sie przejade

U mnie na razie szału nie ma. Były skurcze na leżąco. Godzina przerwy i są skurcze jak chodzę [emoji23] położyłam się i przeszło.

Macica ćwiczy , ćwiczy. Na razie żyjemy normalnie , nie szalejemy. Idę przy okazji umyć podłogę :D
Może to już lada dzień maleństwo się pojawi :) Obyś nie musiała się za długo męczyć :)

No pewnie podłogi trzeba pomyć , ja też zabieram się za robotę za chwilę :D plan mam ambitny zobaczymy jak wyjdzie :)
A i mnie dzisiaj naszło na słodkie gdzie przez całą ciążę mogłam nie jeść .

reklama
Wstałam jejku węgiel przywieźli pije kawę wchodzę do was i co czytam!!? Hehe GoJ wkoncu się doczekałas, będzie dobrze trzymam kciuki ale super

AniaStar się też nie odzywasz podejrzane!!!!!

U mnie zapowiada się nuda idę spać do później

Do góry