D
Deleted member 178444
Gość
Dokładnie taki balonik jak pisze Kasia. Często pomaga uniknac oxy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu co to ten cewnik brzmi okropnie
Żałuje ze tak późno znalazłam wasz wątek, ale lepiej później niż wcale
Jak się czujecie dziewczyny?
Ja mam takie od miesiąca już gin mi powiedział że to od skracania się szyjki i powolne odchodzenie czopa ...na początku myślałam że to jakaś infekcja ,no ale skoro mówią że tak może byc[emoji57]A ktoras z was miala/ma na tym etapie brazowe plamienia?
Bo wlasnie u siebie zauwazylam, moze nie brazowe ale taka kawa latte [emoji23] nic sie nie ciagnie, wiec to chyba nie czop
O to jeszcze kawałeczek Ale jak sama piszesz - bliżej niż dalejDziękuje, ze mi odpisujesz
Super, ze masz to za sobą? Kogo tulisz do piersi?
Jak się czuje.. ciężko, bardzo mi ciężko. Upały były nie znośne. Już bliżej końcowi. 36 tydz, termin na 25.09
Hej [emoji4]ja jeszcze jakoś się tocze. Termin cc dopiero na koniec wrzesnia, także jeszcze trochę czasu przed sobą mam . A u Ciebie jak ?? Będzie synek czy córeczka?Żałuje ze tak późno znalazłam wasz wątek, ale lepiej później niż wcale
Jak się czujecie dziewczyny?
U mnie druga córkaHej [emoji4]ja jeszcze jakoś się tocze. Termin cc dopiero na koniec wrzesnia, także jeszcze trochę czasu przed sobą mam . A u Ciebie jak ?? Będzie synek czy córeczka?