reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ktoras z was miala/ma na tym etapie brazowe plamienia?
Bo wlasnie u siebie zauwazylam, moze nie brazowe ale taka kawa latte [emoji23] nic sie nie ciagnie, wiec to chyba nie czop
Ja mam takie od miesiąca już gin mi powiedział że to od skracania się szyjki i powolne odchodzenie czopa ...na początku myślałam że to jakaś infekcja ,no ale skoro mówią że tak może byc[emoji57]

Dziękuje, ze mi odpisujesz :)
Super, ze masz to za sobą? Kogo tulisz do piersi? :)
Jak się czuje.. ciężko, bardzo mi ciężko. Upały były nie znośne. Już bliżej końcowi. 36 tydz, termin na 25.09 :)

Hej [emoji4]ja jeszcze jakoś się tocze. Termin cc dopiero na koniec wrzesnia, także jeszcze trochę czasu przed sobą mam . A u Ciebie jak ?? Będzie synek czy córeczka?
U mnie druga córka :)
Przewiduje poród SN, mam łożysko przodujące ale lekarz nic nie wspomina na temat CC. No już niewiele przed Nami!

reklama
Do góry