reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W sumie pewnie gdyby nie finanse, to tez pozwolilabym sobie na wiecej, ale tak to jest kiedy zgadzasz sie, zeby na umowie byla najnizsza krajowa a reszte dostajesz do koperty [emoji23] nigdy wiecej nie popelnie tego samego bledu!!

No najgorsze ze zawsze chodzi o hajs:(
Ja kupowałam od kwietnia po mału, wiec jakoś udało się bezbolesnie. I z racji, że nie pracowałam już to porównywałam ceny i szukałam promocji. I w sumie tylko łóżeczko i materac kupiłam bez promocji a tsk wszystko 15 do 70% taniej :):)

reklama
Ta leżę no ale muszę te ziemniaki ugotować na kopytka bo mi żyć nie dadzą i jeszcze do pediatry chve podejść zapytać o te heparyne a wit k, kurde ja się już nie chwale nic ze Nigdy skurczy nie miałam itp bo chyba nie mam ale leżę jak zwłoki hehe
Jakbyś coś wiedziała o tej heparynie i wit k to daj znać. Ja też podpytam lekarza jak będę we wtorek na wizycie[emoji4]
Może gorszy dzień masz i zwyczajnie potrzebujesz odpoczynku

Dziewczyny. Wczoraj taka myśl mi przeszła. Bo po karmieniu zawsze dzieciątko bierze się do odbijania. A co jeśli maluszek usnie przy karmieniu , to co robiłyscie w takim wypadku ? Bralyscie na ręce, kladlyscie na boczku ? Leżałam wczoraj na łóżku i tak myślałam , co bym zrobiła w takiej sytuacji .

Dziewczyny. Wczoraj taka myśl mi przeszła. Bo po karmieniu zawsze dzieciątko bierze się do odbijania. A co jeśli maluszek usnie przy karmieniu , to co robiłyscie w takim wypadku ? Bralyscie na ręce, kladlyscie na boczku ? Leżałam wczoraj na łóżku i tak myślałam , co bym zrobiła w takiej sytuacji .
Przy kp nie ma potrzeby odbijania. Wystarczy położyć na boczku :)

martabunia ja moich synów nawet jak zasnęli to kładłam główką na ramieniem czy klatce piersiowej i mimo wszystko czekałam aż się odbije, wspomagałam im masując rączka plecy z dołu do góry [emoji846]

reklama
No najgorsze ze zawsze chodzi o hajs:(
Ja kupowałam od kwietnia po mału, wiec jakoś udało się bezbolesnie. I z racji, że nie pracowałam już to porównywałam ceny i szukałam promocji. I w sumie tylko łóżeczko i materac kupiłam bez promocji a tsk wszystko 15 do 70% taniej :):)
Ja tak samo :) dużo rzeczy kupiłam w promocji i też zaczęliśmy zakupy koło maja żeby te wydatki były rozłożone w czasie .

Do góry