kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Maltan mam na sutki/brodawki to też może na nich grzybica się pojawić?
Jak najbardziej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltan mam na sutki/brodawki to też może na nich grzybica się pojawić?
Tak o to chodzi. U dzidzi pleśniawki to też grzyby właśnie.Maltan mam na sutki/brodawki to też może na nich grzybica się pojawić?
Fajnie że tak się wami zajęli To moim zdaniem przydatne informacje i nie trzeba płacić za poradę późniejAaaa i co miałam mówić. W szpitalu nas badała fizjoterapeutka położnicza pod katem rozejścia mięśni brzucha. Dała ćwiczenia i zalecenia. Ta sama co mnie tak wymasowala ze mi wszystkie bóle przeszły
StarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.
Cały dzień mam bóle jak na okres. Łapie mnie tak i odpuszcza po minucie czy dwóch. Nie jest to miłe..
Dziękuję bardzo za odpowiedź, mamą będę po raz 3 a i tak człowiek musi dużo się douczyć...Jak najbardziej.
Fajnie że tak się wami zajęli To moim zdaniem przydatne informacje i nie trzeba płacić za poradę później
Dziękuję bardzo za odpowiedź, człowiek uczy się całe życie ...Tak o to chodzi. U dzidzi pleśniawki to też grzyby właśnie.
I wiesz to nie tak, że od stosowania maltanu dostaniesz bankowo grzybicy. Tylko z grzybami się spotykamy w otoczeniu, one żywią się cukrem, więc mają przyjazne środowisko do zasiedlenia.
Polecana jest Lanolina czysta. Ale też już ostatnio się natknęłam, że też nie do końca taka super. Niestety nie pamiętam o co chodziło.
Najlepsze swoje mleczko i dużo wietrzenia, a maść jak już to nie pomaga