Mama7
Fanka BB :)
Witaj w klubieNie tylko Ty musiałaś oddać cześć sypialni bo ja też i co gorsza jak będzie duża to oddać będę musiała całą a ja z mężolem do salonu spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubieNie tylko Ty musiałaś oddać cześć sypialni bo ja też i co gorsza jak będzie duża to oddać będę musiała całą a ja z mężolem do salonu spać
StarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.
Cały dzień mam bóle jak na okres. Łapie mnie tak i odpuszcza po minucie czy dwóch. Nie jest to miłe..
A ja mam brak libido [emoji17] coś mi się w głowie zablokowalo , ale zapewne jak nie urodzę na następny tydzień to w 40 tygodniu będę skakać aż po sufit heheh [emoji6]
Siedzę w łóżku 3 miesiąc to NIE POMAGANo czekamy czekamy położna dzisiaj powiedziała na szkole rodzenia ze jak chcemy coś przyspieszyć to żeby iść do łóżka
Tylko czy seks faktycznie coś pomaga , ja póki co nie zauważyłam
Maltan mam na sutki/brodawki to też może na nich grzybica się pojawić?Tantum do do psikania krocza po skorzystaniu z toalety. Ja tak używałam przy poprzednich porodach. Ja biorę psikacz, Ale może też być butelka z dzióbkiem. Nasiadówki to chyba słabo, jak będzie nacięcie. Raczej powinno być sucho żeby się goiło.
Maltan nie jest zalecany, bo ma w składzie cukier, co może zwiększać ryzyko pojawienia się grzybicy.
Damy radę mój T będzie pomagał mnie podrzucać heheh [emoji16]Raczej nie podskoczysz z brzuchem
Ja też miałam chwilowy spadek libido ale to chyba ze względu na brzuch i rozstępy i ogólnie takie poczucie bycia nieatrakcyjną . Ale mój S. jest kochany i dzięki niemu znowu mi się chceA ja mam brak libido [emoji17] coś mi się w głowie zablokowalo , ale zapewne jak nie urodzę na następny tydzień to w 40 tygodniu będę skakać aż po sufit heheh [emoji6]
Bo tej cesarki nie doczekasz...StarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.
Cały dzień mam bóle jak na okres. Łapie mnie tak i odpuszcza po minucie czy dwóch. Nie jest to miłe..
To odpoczywaj co byś dotrwała do terminu cesarki . Już malutko zostałoStarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.