A dlaczego miałabyś nie poradzić? Czubek języka za przewodnika. A poza tym zdaj się na instynkt. No i pamiętaj MASZ PRAWO PYTAĆ I OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI zawsze szczególnie od specjalistów (położnej, neonatologa, pediatry) i NIKT nie ma prawa wyśmiać czy skrytykować twojej niewiedzy czy wątpliwości.Ja tak samo. To moje pierwsze dziecko, więc będę totalnie zielona w temacie. Im mniej czasu zostaje tym częściej myślę o tym czy sobie poradzę ze wszystkim ...
reklama
Angelika89
Fanka BB :)
Bo tam poprostu ciezko sie dostac jak sie nie ma lekarza czy poloznej..Zofia najlepsza.. zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.
Ja akurat blisko mam na Madalińskiego to kombinować nie będę no i tam teraz luksusy i rodziłam już tam...Bo tam poprostu ciezko sie dostac jak sie nie ma lekarza czy poloznej..
Bo tej cesarki nie doczekasz...
Haha nie pogardziłabym CC na gorąco. Wydaje się lepsze pod kątem dziecka i organizmuTo odpoczywaj co byś dotrwała do terminu cesarki . Już malutko zostało
Wcześniej miałam też, ale ból był inny.No to chyba masz skurcze
Kto pyta nie błądzi, a czasem można jakiś nowości się dowiedziećJa tez trzeci raz zostałam i sama pytałam położne o np higienę krocza ( nie miałam nacięcia ani nic ). Czy o inne rzeczy które powinny być jasne dla matki kolejnego dziecka. Wiec luzik
RooibosGirl
Taa... No tak mniej więcej w tonie, że to najgorsze g... jakie może być i że już Ziaja o wiele lepsza.Co do tej Maści chyba @StarAnia się wypowiadała
A to mnie po prostu ciągiem boli, żadnych wyraźnych przerw.StarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.
Cały dzień mam bóle jak na okres. Łapie mnie tak i odpuszcza po minucie czy dwóch. Nie jest to miłe..
anika1203
Powiem Ci, że dopiero niedawno mnie naszly takie głupie myśli. Chyba sobie powoli zdaje sprawę jak mało czasu zostało to spotkania z synem [emoji16] Masz rację w końcu nie ja pierwsza i nie ostatnia, także jakoś to będzie.A dlaczego miałabyś nie poradzić? Czubek języka za przewodnika. A poza tym zdaj się na instynkt. No i pamiętaj MASZ PRAWO PYTAĆ I OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI zawsze szczególnie od specjalistów (położnej, neonatologa, pediatry) i NIKT nie ma prawa wyśmiać czy skrytykować twojej niewiedzy czy wątpliwości.
kasiaczek89pl
Super chciałabym żeby u nas w szpitalu też była możliwość spotkania się z doradczynią laktacyjną .
U nas były chyba ze trzy.
Chloe.Chloe
Hmm, a pisali jak to zmierzyli?Chloe chloe czytałam przed chwilą na tustolica.pl że Bielański to najlepszy szpital w Polsce.. znaczy porodówka .. W rankingu głosowali lekarze?
Ja opowiem pewnie juz za tydzien czy jest najlepszy
reklama
RooibosGirl
Fajnie macie, że Wasze maluchy pokazują buźki na usg. Ja Blanki nie widziałam już od kilku długich miesięcy... to dołująceZobaczcie i internetowe ciotki jaki mój syn naburmuszony jest [emoji16]pewnie mu się nudzi w tym brzuchu [emoji14] Zobacz załącznik 891140