reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tak samo. To moje pierwsze dziecko, więc będę totalnie zielona w temacie. Im mniej czasu zostaje tym częściej myślę o tym czy sobie poradzę ze wszystkim ...
A dlaczego miałabyś nie poradzić? Czubek języka za przewodnika. A poza tym zdaj się na instynkt. No i pamiętaj MASZ PRAWO PYTAĆ I OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI zawsze szczególnie od specjalistów (położnej, neonatologa, pediatry) i NIKT nie ma prawa wyśmiać czy skrytykować twojej niewiedzy czy wątpliwości.

reklama
Zofia najlepsza..;) zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia;)
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.
Bo tam poprostu ciezko sie dostac jak sie nie ma lekarza czy poloznej..

Bo tej cesarki nie doczekasz... :)
To odpoczywaj co byś dotrwała do terminu cesarki . Już malutko zostało :)
Haha nie pogardziłabym CC na gorąco. Wydaje się lepsze pod kątem dziecka i organizmu :)
No to chyba masz skurcze :)
Wcześniej miałam też, ale ból był inny.
Ja tez trzeci raz zostałam i sama pytałam położne o np higienę krocza ( nie miałam nacięcia ani nic ). Czy o inne rzeczy które powinny być jasne dla matki kolejnego dziecka. Wiec luzik :)
Kto pyta nie błądzi, a czasem można jakiś nowości się dowiedzieć :)

Co do tej Maści chyba @StarAnia się wypowiadała
Taa... No tak mniej więcej w tonie, że to najgorsze g... jakie może być :D i że już Ziaja o wiele lepsza.
StarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.

Cały dzień mam bóle jak na okres. Łapie mnie tak i odpuszcza po minucie czy dwóch. Nie jest to miłe..
A to mnie po prostu ciągiem boli, żadnych wyraźnych przerw.

A dlaczego miałabyś nie poradzić? Czubek języka za przewodnika. A poza tym zdaj się na instynkt. No i pamiętaj MASZ PRAWO PYTAĆ I OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI zawsze szczególnie od specjalistów (położnej, neonatologa, pediatry) i NIKT nie ma prawa wyśmiać czy skrytykować twojej niewiedzy czy wątpliwości.
Powiem Ci, że dopiero niedawno mnie naszly takie głupie myśli. Chyba sobie powoli zdaje sprawę jak mało czasu zostało to spotkania z synem [emoji16] Masz rację w końcu nie ja pierwsza i nie ostatnia, także jakoś to będzie.

Zobaczcie i internetowe ciotki jaki mój syn naburmuszony jest [emoji16]pewnie mu się nudzi w tym brzuchu [emoji14]
20180823_195253.jpg

Załączniki

• 20180823_195253.jpg
    20180823_195253.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 458
reklama
Do góry