reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To u mnie w niedzielę będzie skończony 38 . U mnie różnie , czasem mam skurcze ale kilka sekund i mijają , no i tak szyjka miękka z rozwarciem na 2 cm . Ale z taką szyjką tak jak pisały dziewczyny można chodzić i chodzić .
No to czekamy , może porostu przyjdzie znienacka Nasz czas [emoji110] mamy podobne terminy więc zobaczymy której uda się szybciej [emoji16]

reklama
No to czekamy , może porostu przyjdzie znienacka Nasz czas [emoji110] mamy podobne terminy więc zobaczymy której uda się szybciej [emoji16]
No czekamy czekamy :) położna dzisiaj powiedziała na szkole rodzenia ze jak chcemy coś przyspieszyć to żeby iść do łóżka :p
Tylko czy seks faktycznie coś pomaga , ja póki co nie zauważyłam :D

No czekamy czekamy :) położna dzisiaj powiedziała na szkole rodzenia ze jak chcemy coś przyspieszyć to żeby iść do łóżka [emoji14]
Tylko czy seks faktycznie coś pomaga , ja póki co nie zauważyłam :D
A ja mam brak libido [emoji17] coś mi się w głowie zablokowalo , ale zapewne jak nie urodzę na następny tydzień to w 40 tygodniu będę skakać aż po sufit heheh [emoji6]

No właśnie dziewczyny już powinnam pakować torby dla siebie i dzidzi a mnie się tak nie chce :no: Ja wiem że najgorzej zacząć  :-pa co do kosmetyków na krocze czy brodawki to jak wyżej ktoś napisał do krocza Tantum Rosa owszem a na brodawki/sutki to mam takie próbki Maltan to wezmę parę sztuk do szpitala choć przy poprzednich karmieniach przy synach nie miałam problemu ale ta ciąża od początku jest całkiem inna niż poprzednie więc kto wie co będzie jak urodze :laugh2:

Co do tej Maści chyba @StarAnia się wypowiadała

reklama
No ale w takim razie do szpitala to chyba niepotrzebne?
Jakoś tak nie wiem kiedy to z gołym tyłkiem w misce siedzieć w szpitalu :p
StarAnia chyba dała taki pomysł, że można w butelce rozrobić i dziurkę w zakrętce i się tak podmywać.

Cały dzień mam bóle jak na okres. Łapie mnie tak i odpuszcza po minucie czy dwóch. Nie jest to miłe..

Do góry