reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Właśnie też kojarzy mi się z nasiadówkami i płukaniem za pomocą irygatora. Ale słyszałam też o zwyczajnym spryskiwaniu okolic krocza tantum rosa.

No ale w takim razie do szpitala to chyba niepotrzebne?
Jakoś tak nie wiem kiedy to z gołym tyłkiem w misce siedzieć w szpitalu :p

reklama
No właśnie dziewczyny już powinnam pakować torby dla siebie i dzidzi a mnie się tak nie chce :no: Ja wiem że najgorzej zacząć  :-pa co do kosmetyków na krocze czy brodawki to jak wyżej ktoś napisał do krocza Tantum Rosa owszem a na brodawki/sutki to mam takie próbki Maltan to wezmę parę sztuk do szpitala choć przy poprzednich karmieniach przy synach nie miałam problemu ale ta ciąża od początku jest całkiem inna niż poprzednie więc kto wie co będzie jak urodze :laugh2:
Ja spakowałam przed wczoraj a to 38tc ;) także spoko.

No właśnie dziewczyny już powinnam pakować torby dla siebie i dzidzi a mnie się tak nie chce :no: Ja wiem że najgorzej zacząć  :-pa co do kosmetyków na krocze czy brodawki to jak wyżej ktoś napisał do krocza Tantum Rosa owszem a na brodawki/sutki to mam takie próbki Maltan to wezmę parę sztuk do szpitala choć przy poprzednich karmieniach przy synach nie miałam problemu ale ta ciąża od początku jest całkiem inna niż poprzednie więc kto wie co będzie jak urodze :laugh2:
Ja dzisiaj dopakowalam wszystko , także jestem gotowa [emoji16]

A u mnie pomału ogarniamy kącik dla kluski.....
Było nie było część mojej własnej sypialni musiałam oddać
:rolleyes2:
Heh. Muszę przywyknąć
Ja też..
A jest szansa ja później eksmitowac z sypialni czy już tak zostanie?
U nas raczej my się eksmitujemy. Albo zmienimy mieszkanie na większe..

reklama
No mojej księżniczce też nie bardzo w sobotę skończony 38 tydzień a tutaj cisza żadnych skurczy żadnych objawow, no A może to cisza przed burzą heheh [emoji2]
To u mnie w niedzielę będzie skończony 38 . U mnie różnie , czasem mam skurcze ale kilka sekund i mijają , no i tak szyjka miękka z rozwarciem na 2 cm . Ale z taką szyjką tak jak pisały dziewczyny można chodzić i chodzić .

Do góry