reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A wy już w domu? Daj znać
Tak. A konkretniej młody z tata a ja na usg nerek. Wkurza mnie kolejka jak nigdy
kasiaczek89pl
Kasia wyszluście już? Jak się czujesz? Jak Michałek? Bo rozumiem, że takie imię zostało? Powiedz mi jaki rozmiar ubranek dla niego? 50, 56? Jaki był długi?
Ja się ciągle zastanawiam czy dokupić 56 bo prawie nie mam..
52cm i faktycznie takie na 50 są dobre. Michał. Tak w domu młody ok a ja zmęczona trochę ale znośnie
AniaMamax3❤❤❤
Ja biorę octenisept na kroczeNo jak poczatki beda bolesne czy będą krwawic. Ponoc bardzo szybko działa. A tego tantum nie stosuje się w rasie infekcji? tak profilaktycznie bierzecie czy jak ?
Mama7
Oby szybko poszło. Może wypnij jeszcze brzuch i powiedz że w ciąży jesteśTak. A konkretniej młody z tata a ja na usg nerek. Wkurza mnie kolejka jak nigdy
A jak dziewczynki zareagowały?
KINDERBUENOO88
Oj na początku to szok był bo ciąża była niespodziewana ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wszyscy się cieszą że właśnie będzie dziewczynka bo to pierwsza wnuczka od strony teściowej A to moja córcia Zobacz załącznik 891096
Śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
AgulaK82
DziękujęŚliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
KINDERBUENOO88
Zofia najlepsza.. zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.
Moja kumpela co jest w ciazy tak jak my- tez chce tam rodzic. Tam chodzi na szkole rodzenia i tam ma lekarza. I tez jest mega nastawiona na ten szpital
Tantum rosa można stosować również profilaktycznie przed i po operacjach w obrębie kroczaA dla dzidzi kosmetyki? a tantum rosa po co ? maść na brodawki Puralen czy jakoś tak.
A z kosmetyków dla dziecka biorę sól fizjologiczną, krem na odparzenia w razie w i tyle
reklama
KINDERBUENOO88
Kasia mam nadzieje, że z nerkami wszystko będzie dobrze i szybko wejdziesz
I cudownie, że już wszyscy razem będziecie w domu
Taki nasz pierwszy wrześniowy Happy end
I cudownie, że już wszyscy razem będziecie w domu
Taki nasz pierwszy wrześniowy Happy end