reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kasia wyszluście już? Jak się czujesz? Jak Michałek? Bo rozumiem, że takie imię zostało? Powiedz mi jaki rozmiar ubranek dla niego? 50, 56? Jaki był długi?
Ja się ciągle zastanawiam czy dokupić 56 bo prawie nie mam..

reklama
Kasia wyszluście już? Jak się czujesz? Jak Michałek? Bo rozumiem, że takie imię zostało? Powiedz mi jaki rozmiar ubranek dla niego? 50, 56? Jaki był długi?
Ja się ciągle zastanawiam czy dokupić 56 bo prawie nie mam..

52cm i faktycznie takie na 50 są dobre. Michał. Tak w domu młody ok a ja zmęczona trochę ale znośnie

Zofia najlepsza..;) zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia;)
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.

Moja kumpela co jest w ciazy tak jak my- tez chce tam rodzic. Tam chodzi na szkole rodzenia i tam ma lekarza. I tez jest mega nastawiona na ten szpital :)

reklama
Do góry