reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej , u mnie lepiej z nosem i gardłem, chyba wczorajsza miłość francuska zdziałała cuda hahah
Ale znów gorąco i nie mam siły :/ a trzeba posprzątać i te pierogi spróbować zrobić i o 14 chciałam jechać na jakieś zakupy, ale nie wiem, czy dam dzisiaj radę :/ chyba przełożę to na jutro .
Ja z jednej strony tez bym chciała przyspieszyć czas, a z drugiej nie, bo jeszcze wszystko nie jest gotowe i wszystkiego nie mam :D
Nie mówcie, że w weekend będzie padać, bo my nigdy tej naszej sesji brzuszkowej nie zrobimy :(
@KINDERBUENOO88 piekne zdjęcia!slicznie wyglądasz, czyli po wizycie twojej toczymy się dalej razem na koniec
@StarAnia niech Ci się coś w końcu zacznie dziewczyno, bo Ci się należy :)
Ha ha , mówisz ukochany Cię cudownie uleczył :D
Dzisiaj już ostatni taki gorący dzień , dlatego ja zakupy przekładam na jutro jak będzie chłodniej . A co do pogody to u nas niestety weekend ma być nieciekawy ale co obszar to inne prognozy :) także oby udało wam się zrobić piękne zdjęcia :)

reklama
Ha ha , mówisz ukochany Cię cudownie uleczył :D
Dzisiaj już ostatni taki gorący dzień , dlatego ja zakupy przekładam na jutro jak będzie chłodniej . A co do pogody to u nas niestety weekend ma być nieciekawy ale co obszar to inne prognozy :) także oby udało wam się zrobić piękne zdjęcia :)

Ten weekend to chyba wszędzie ma być deszczowy i ponury

Hej , u mnie lepiej z nosem i gardłem, chyba wczorajsza miłość francuska zdziałała cuda hahah
Ale znów gorąco i nie mam siły :/ a trzeba posprzątać i te pierogi spróbować zrobić i o 14 chciałam jechać na jakieś zakupy, ale nie wiem, czy dam dzisiaj radę :/ chyba przełożę to na jutro .
Ja z jednej strony tez bym chciała przyspieszyć czas, a z drugiej nie, bo jeszcze wszystko nie jest gotowe i wszystkiego nie mam :D
Nie mówcie, że w weekend będzie padać, bo my nigdy tej naszej sesji brzuszkowej nie zrobimy :(
@KINDERBUENOO88 piekne zdjęcia!slicznie wyglądasz, czyli po wizycie twojej toczymy się dalej razem na koniec
@StarAnia niech Ci się coś w końcu zacznie dziewczyno, bo Ci się należy :)

Mówisz ze przetkalo ? [emoji4]

6E58719A-8C02-4414-8F72-18F2BC24898F.png Jutro chłodniej w sam raz na zakupy, a weekend 19 stopni akurat na zdjęcia, żeby się nie spocić :D oby tak zostało :>
Chyba muszę w końcu wstać z tego leżenia, a nie mam siły :/
Hahah tak cudowne uzdrowienie , a rano mi przysłał smsa z pracy, że już jest w połowie roboty, a ma taką werwę haha jak szybko można faceta uszczęśliwić

Załączniki

• 6E58719A-8C02-4414-8F72-18F2BC24898F.png
    6E58719A-8C02-4414-8F72-18F2BC24898F.png
    108,1 KB · Wyświetleń: 75
@KINDERBUENOO88 chyba mi wyskoczyłaś na insta i Cię zlajkowałam :D

Podajcie swoje instagramki ciezarowki [emoji1]

Ja dzis bylam u swojej prowadzacej, tez wszystko pozamykane i nic sie nie szykuje na razie, ale wewnetrznie mam przeczucie, ze niedlugo cos ruszy. Ostatnia wizyte u niej mam 3 wrzesnia i 6.09 lub 7 ide na szpital na wczasy [emoji5]

Spiworek tez bede prala, razem z kokonem, chociaz kokonu niby nie wolno wirowac, ale zaryzykuje jakies male obroty :p
bardziej przeraza mnie wizja prania pokrowca fotelika, zeby to wszystko sciagnac z niego i potem pamietac jak sie zaklada

No i 2 dzien z rzedu wali mnie leb [emoji17] niech ta pogoda sie skonczy

reklama
Podajcie swoje instagramki ciezarowki [emoji1]

Ja dzis bylam u swojej prowadzacej, tez wszystko pozamykane i nic sie nie szykuje na razie, ale wewnetrznie mam przeczucie, ze niedlugo cos ruszy. Ostatnia wizyte u niej mam 3 wrzesnia i 6.09 lub 7 ide na szpital na wczasy [emoji5]

Spiworek tez bede prala, razem z kokonem, chociaz kokonu niby nie wolno wirowac, ale zaryzykuje jakies male obroty :p
bardziej przeraza mnie wizja prania pokrowca fotelika, zeby to wszystko sciagnac z niego i potem pamietac jak sie zaklada

No i 2 dzien z rzedu wali mnie leb [emoji17] niech ta pogoda sie skonczy
Nie korzystam z portali społecznościowych...

Do góry