reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moje drogie wróciłem z zakupów no coś jeść trzeba i wodę pić itp ledwo żyje mimo iż dzieci mi zakupy z auta przyniosły kochane są, zjadłam pół talerza arbuza i mogę pomału zbierać się za obiad, popołudniu zabieram ich na basen bo to ostatni dzień tych okropnych upałów

I jeszcze jaki nerw mnie spotkal bo taka sąsiadki że swoją synowa tak na mnie się patrzyly z wrednym uśmiechem u politowaniem że jak one mi współczuja tej ciąży, ale jednak przyjemność im sprawia patrzenie na mnie i moją spuchnieta buzię, a niech się suki udlawia tym widokiem France jedne

reklama
Ja chodze do gina prywatnie to nie mialam poloznej. Generalnie to jeden pies: Ty masz przy ginie jak do niego idziesz, a do mnie przychodzi, bo jej mnie zal zebym w upaly biegala (raczej czlapala) do przychodni.
Ja w ogóle nie mam do czynienia z położna i w sumie mam już to w dupie! Oby tylko zdrowe i lekarz za tydzień

U nas też kot robi na pustyni. Tak właściwie to jedna z ulubionych min mojego psa :D U Ciebie, Kinder, tego nie widzę ;P

Nie no S. nie robi na odpierdol ;) W sumie to dopiero co za granicą pracował przy wykończeniach wnętrz (w Polsce pracuje w zawodzie przy samochodach), ale akurat ten silikon przy podłodze to go przerósł. Pytanie, czy dla jednego pierniczonego paska silikonu warto płacić komuś za montaż całej kabiny i brodzika? :/ Trochę mnie wzdryga, bo to taki zbędny wydatek. A i S. obrażony...
No ale ja mówiłam o swoim że on na odpierdol robi, może daj mu szansę

A Ty jak się czujesz ? Palec już ok ?
Dobrze, dziękuję. Palec dalej boli jak np. stopy spuchną, jak buty ubieram, jak nie tak stopę postawię, ale jest lepiej :D
Kurze w salonie opanowałam i przerwa techniczna na skurczyki.
Zaraz się wezmę za sypialnie. Potem kuchnia, łazienka i podłogi pomyć.
Pranie się już odwirowało więc pójdę powiesić.
Na obiad leczo będę działać.
Ja dzisiaj na obiad kurczak w sosie z gorgonzoli :D mam ochotę na śmierdziucha :)

reklama
Ja w ogóle nie mam do czynienia z położna i w sumie mam już to w dupie! Oby tylko zdrowe i lekarz za tydzień
Ty to pewnie moglabyś sama wyklady prowadzić ;) masz doswiadczenie. Pamietaj, ze jako ciezarna masz wladze nad myszami wiec te sąsiadki niech uwazaja;).
Ja niedlugo wybywam z domu - rozwazam myjnie samochodowa, basen i umowilam sie do podologa. Plan ambitny - tylko ostatni punkt pewny :) Jak wroce moze juz bedzie info o nowym baby na forum :)

Do góry