kasiaczek89pl
Fanka BB :)
I sobie ryczę, chyba mogę? Okropne te moje humorki idę nastawić gulasz
Nie płacz ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I sobie ryczę, chyba mogę? Okropne te moje humorki idę nastawić gulasz
Nie płacz ...
To jesteś niedaleko mnieJa to od rana na nogach.
Ale wszystko jakoś mi szło rano z oporem. Pralka która się zawiesiła i nie mogłam prania wywiesić ( albo ja na pol sennie o 6 rano ustawiałam ), potem pies co na spacerze nie chciał biegać tylko niczym byczek Fernando chodził i wąchał kwiatki...
Ale teraz już luz. Byłam u ginekologa. Szyjkę mam długa i zamknięta, czyli ja na pewno nie rodzę dodatkowo pobrał mi gbs i czystość pochwy.
Zwolnienie dostałam już do końca, czyli do 26.09 ale wizyta za 2 tyg.
We wtorek mam usg to więcej się dowiem
Ja odwrotnie niż Wy, nie chce obudzić się na poród. Chce mi się korzystać z życia ( wręcz tak jakby zaraz miało mi się skończyć ) teraz siedzę sobie na Placu Zbawiciela jem drugie śniadanko, pije herbatkę jest tak przyjemnie
Potem lecę do Arkadii odebrać paczki, pewnie też poszlajam się po sklepach ( bo jak na osobę bez zasiłku i bez wypłaty mam silna potrzebę wydania hajsu [emoji23][emoji23][emoji23]) i pewnie jakie kino
Właśnie niech płacze. Płacz oczyszcza i człowiekowi lepiej
To jesteś niedaleko mnie
To zapowiada Ci się bardzo przyjemny dzieńJa to od rana na nogach.
Ale wszystko jakoś mi szło rano z oporem. Pralka która się zawiesiła i nie mogłam prania wywiesić ( albo ja na pol sennie o 6 rano ustawiałam ), potem pies co na spacerze nie chciał biegać tylko niczym byczek Fernando chodził i wąchał kwiatki...
Ale teraz już luz. Byłam u ginekologa. Szyjkę mam długa i zamknięta, czyli ja na pewno nie rodzę dodatkowo pobrał mi gbs i czystość pochwy.
Zwolnienie dostałam już do końca, czyli do 26.09 ale wizyta za 2 tyg.
We wtorek mam usg to więcej się dowiem
Ja odwrotnie niż Wy, nie chce obudzić się na poród. Chce mi się korzystać z życia ( wręcz tak jakby zaraz miało mi się skończyć ) teraz siedzę sobie na Placu Zbawiciela jem drugie śniadanko, pije herbatkę jest tak przyjemnie
Potem lecę do Arkadii odebrać paczki, pewnie też poszlajam się po sklepach ( bo jak na osobę bez zasiłku i bez wypłaty mam silna potrzebę wydania hajsu [emoji23][emoji23][emoji23]) i pewnie jakie kino
Ja dam szansę, przecież wiem, że jeśli coś zrobi brzydko to nie celowo, ale nie wiem jak moja mama Przeżyję brzydki pasek silikonu, byle mi się tu S. nie fochował. I tak ma kompleksy i żal do samego siebie o to, że rodzice wyłożyli sporo kasy na odnowienie łazienki.No ale ja mówiłam o swoim że on na odpierdol robi, może daj mu szansę
Śmierdzące sery najlepsze!Dobrze, dziękuję. Palec dalej boli jak np. stopy spuchną, jak buty ubieram, jak nie tak stopę postawię, ale jest lepiej Ja dzisiaj na obiad kurczak w sosie z gorgonzoli mam ochotę na śmierdziucha
Nie pochylaj się nad gulaszem za bardzo bo będzie za słonyI sobie ryczę, chyba mogę? Okropne te moje humorki idę nastawić gulasz