reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) ja dziś po wizycie. Młoda główką w dół, GBS ujemny, szacowana waga 3000 gram (36+6), pessar zdjęty, szyjka krótka ale twarda, przepuszcza opuszek. Porodu na horyzoncie nie widać... Młoda postraszyła a teraz pewnie się zasiedzi...
No i najwaznuejsza dla mnie informacja. Blizna po poprzednim cc gruba i mam zielone światło na próbę porodu sn :) Z jednej strony się cieszę a z drugiej nachodzą mnie takie myśli że nie dam rady, że ja nawet nie wiem co to skurcz... Ale będę walczyć i spróbuję ;)
super wieści a na kiedy masz termin? U mnie blizna po cc bardzo cienka zwłaszcza przy stronie pęcherza

reklama
Hej hello.
Skończyliśmy z mężem pierwszy etap remontu schodów. Okladalismy je panelami. Teraz zostanie wykańczanie drewnem i malowanie. Ale to już w swoim czasie :)
Złapał mnie tak mocny skurcz przed chwilą , ale trwał może ze 40 sekund. Teraz cisza. Byle do poniedziałku. Niech mnie zbada i powie co i jak. Będzie skończony 38 tydzień to mogę rodzić. Ani deka wcześniej. Mam nadzieję ,że te bóle to ćwiczenia macicy. Nie zapowiadające natychmiastowy poród ;)))
A już się o ciebie dziś martwilysmy

Dobra serial się skończył nawet mąż zadzwonił właśnie dojechal do celu i idzie spać nawet się już nie dziwi ze nie śpię hehe

Teraz zaczyna się film szkoła uwodzenia 2 na Polsat film będę oglądać, niech te serialem wrześniówki się zaczną to będę w swoim zywiole

Hej hello.
Skończyliśmy z mężem pierwszy etap remontu schodów. Okladalismy je panelami. Teraz zostanie wykańczanie drewnem i malowanie. Ale to już w swoim czasie :)
Złapał mnie tak mocny skurcz przed chwilą , ale trwał może ze 40 sekund. Teraz cisza. Byle do poniedziałku. Niech mnie zbada i powie co i jak. Będzie skończony 38 tydzień to mogę rodzić. Ani deka wcześniej. Mam nadzieję ,że te bóle to ćwiczenia macicy. Nie zapowiadające natychmiastowy poród ;)))

Tez tak myśle :) mi tak ćwiczyła duzooo przed

reklama
Do góry