18grudzien
Fanka BB :)
Idę do kuchni..... film się zacząłJa będę zaraz czwarta mini drożdżówkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę do kuchni..... film się zacząłJa będę zaraz czwarta mini drożdżówkę
A pamietasz jak sie nazywala? Moze to ta sama?!Może... ja najbardziej wredną polozna zapamietalam
Kurczę i nie mogę zasnąć. A budzik mam na 7 by się wyrobić przed lekarzem i jak na złość bezsenność
My byliśmy dziś w Ikea. Kupiłam trochę tego co chciałam, może i bym była bardziej wydajna gdyby mój K skupił się na meblach a nie na układaniu pand ( chyba popularne ostatnio u nich pluszaki) w różne przedziwne pozycje, głównie zboczone na łóżkach, ale były tez przy stole z filiżanka, na kibelku i pod prysznicem
Aż żałuje, że nie zrobiłam foty
I teraz mój spam z sesji. Cieszę się, że mnie przekonałyscie bo to świetna pamiątka
Zobacz załącznik 890883
Zobacz załącznik 890884
Zobacz załącznik 890885
Mnie też męczy bezsenność .Kurczę i nie mogę zasnąć. A budzik mam na 7 by się wyrobić przed lekarzem i jak na złość bezsenność
My byliśmy dziś w Ikea. Kupiłam trochę tego co chciałam, może i bym była bardziej wydajna gdyby mój K skupił się na meblach a nie na układaniu pand ( chyba popularne ostatnio u nich pluszaki) w różne przedziwne pozycje, głównie zboczone na łóżkach, ale były tez przy stole z filiżanka, na kibelku i pod prysznicem
I teraz mój spam z sesji. Cieszę się, że mnie przekonałyscie bo to świetna pamiątka
Zobacz załącznik 890883
Zobacz załącznik 890884
Zobacz załącznik 890885
Pięknie!Kurczę i nie mogę zasnąć. A budzik mam na 7 by się wyrobić przed lekarzem i jak na złość bezsenność
My byliśmy dziś w Ikea. Kupiłam trochę tego co chciałam, może i bym była bardziej wydajna gdyby mój K skupił się na meblach a nie na układaniu pand ( chyba popularne ostatnio u nich pluszaki) w różne przedziwne pozycje, głównie zboczone na łóżkach, ale były tez przy stole z filiżanka, na kibelku i pod prysznicem [emoji14]
Zobacz załącznik 890883
Zobacz załącznik 890884
Zobacz załącznik 890885
Myślisz że po masażu douli ruszyło czy to fałszywy alarm ?O, nie śpicie? Ja mam skurcze od 22. Zaraz chyba wybiorę się pod prysznic, bo nie daje rady zasnąć
A jeszcze odnośnie zdjęć to ja się pytam gdzie to Twoje marne B ?Kurczę i nie mogę zasnąć. A budzik mam na 7 by się wyrobić przed lekarzem i jak na złość bezsenność
Zobacz załącznik 890883
Zobacz załącznik 890884
Zobacz załącznik 890885