kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja jestem ciagle głodna dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie to nie tak do końca wyglada. Jednak boli coś tam i raczej na brzuch jeszcze nieBo ja już sobie wyobrażam jak śpię na brzuchu i nic mnie nie boli a przecież dopiero co urodzilas
Aż się sama buzia śmieje [emoji4] Kasiu macierzyństwo Ci służy to widać [emoji4]a maleństwo przeurocze
Takiej to dobrze [emoji23]dobrego chłopa masz [emoji6]Oglądam również
Chłop mi.paznokcie u stóp pomalował
A teraz mi kremik wmasowuje.
Mam SPA
Ja nie znam szczesliwie warszawskich szpitaliwiec nic o nim nie wiem. Szczerze to nie zapytalam nawet, ktory uwaza za najlepszy, bo juz nie chce mnozyc watpliwosci tydzien przed terminem. Cos wspomniala tylko, ze na Madalinskiego jest malo poloznych. Z jakiejs wypowiedzi zrozumialam tez, ze dobrze jest na Karowej.Mam uraz do Solca
Też uwielbiam chirurgówDobra na fox oglądam chirurdzy uwielbialam ten serial....
Oddajcie mi moja energię!!!! Mam tylko nadzieję że zdąże urodzić zanim mieszkanie zpuszcze bo ja uwielbiam mieć porządek i czysto i w planie mam mycie okien ale to we wrześniu jak dzieci pójdę do placówek więc tego nie odpuszczę bo będę w szpitalu myślała tylko o tych brudnych oknach!!!!