reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny :) ja dziś po wizycie. Młoda główką w dół, GBS ujemny, szacowana waga 3000 gram (36+6), pessar zdjęty, szyjka krótka ale twarda, przepuszcza opuszek. Porodu na horyzoncie nie widać... Młoda postraszyła a teraz pewnie się zasiedzi...
No i najwaznuejsza dla mnie informacja. Blizna po poprzednim cc gruba i mam zielone światło na próbę porodu sn :) Z jednej strony się cieszę a z drugiej nachodzą mnie takie myśli że nie dam rady, że ja nawet nie wiem co to skurcz... Ale będę walczyć i spróbuję ;)

Hej hello.
Skończyliśmy z mężem pierwszy etap remontu schodów. Okladalismy je panelami. Teraz zostanie wykańczanie drewnem i malowanie. Ale to już w swoim czasie :)
Złapał mnie tak mocny skurcz przed chwilą , ale trwał może ze 40 sekund. Teraz cisza. Byle do poniedziałku. Niech mnie zbada i powie co i jak. Będzie skończony 38 tydzień to mogę rodzić. Ani deka wcześniej. Mam nadzieję ,że te bóle to ćwiczenia macicy. Nie zapowiadające natychmiastowy poród ;)))

Mam uraz do Solca
Ja nie znam szczesliwie warszawskich szpitaliwiec nic o nim nie wiem. Szczerze to nie zapytalam nawet, ktory uwaza za najlepszy, bo juz nie chce mnozyc watpliwosci tydzien przed terminem. Cos wspomniala tylko, ze na Madalinskiego jest malo poloznych. Z jakiejs wypowiedzi zrozumialam tez, ze dobrze jest na Karowej.

reklama
Dobra na fox oglądam chirurdzy uwielbialam ten serial....

Oddajcie mi moja energię!!!! Mam tylko nadzieję że zdąże urodzić zanim mieszkanie zpuszcze bo ja uwielbiam mieć porządek i czysto i w planie mam mycie okien ale to we wrześniu jak dzieci pójdę do placówek więc tego nie odpuszczę bo będę w szpitalu myślała tylko o tych brudnych oknach!!!!
Też uwielbiam chirurgów :D

Do góry