D
Deleted member 178444
Gość
Nie wiem. Jak do rana się nie rozbuja, albo zasnę, to znaczy, że to nie to [emoji14]Myślisz że po masażu douli ruszyło czy to fałszywy alarm ?
Ale COŚ rusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Jak do rana się nie rozbuja, albo zasnę, to znaczy, że to nie to [emoji14]Myślisz że po masażu douli ruszyło czy to fałszywy alarm ?
To trzymam kciuki żeby to było toNie wiem. Jak do rana się nie rozbuja, albo zasnę, to znaczy, że to nie to [emoji14]
Ale COŚ rusza
Nie wiem. Jak do rana się nie rozbuja, albo zasnę, to znaczy, że to nie to [emoji14]
Ale COŚ rusza
13 wrzesien u mnie wymierzył 4,4 mm - podobno dużosuper wieści a na kiedy masz termin? U mnie blizna po cc bardzo cienka zwłaszcza przy stronie pęcherza
Chyba coś jest na rzeczyJak tam Ania ? Nie zasnę już wogole z emocji ... ciekawa jestem co u Ciebie i Goski
Pięknie ❤❤❤Kurczę i nie mogę zasnąć. A budzik mam na 7 by się wyrobić przed lekarzem i jak na złość bezsenność
My byliśmy dziś w Ikea. Kupiłam trochę tego co chciałam, może i bym była bardziej wydajna gdyby mój K skupił się na meblach a nie na układaniu pand ( chyba popularne ostatnio u nich pluszaki) w różne przedziwne pozycje, głównie zboczone na łóżkach, ale były tez przy stole z filiżanka, na kibelku i pod prysznicem
Aż żałuje, że nie zrobiłam foty
I teraz mój spam z sesji. Cieszę się, że mnie przekonałyscie bo to świetna pamiątka
Zobacz załącznik 890883
Zobacz załącznik 890884
Zobacz załącznik 890885
Chyba coś jest na rzeczy
17.08 bylam to ważył 3300 i lekarz wpisal ze to 36 tc ale ja mam termin na 28.09 wiec jak na moje to trochę sobie przyspieszył bo mi wychodzil 34 tc.
Mam nadzieję,że Ci się uda ! [emoji8][emoji8][emoji8]Kochane ja jeszcze w domu. Udało mi się zasnąć ok 3 że zmęczenia, skurcze robily się jakby rzadsze i myślałam, że fałszywy alarm, ale pół godziny temu się obudziłam i znowu jazda co 5 minut i coraz mocniej. Stary odwiezie młoda do przedszkola, a ja wezmę prysznic i jak nie przejdzie, to podpinam tensa, dzwonie po doule i jedziemy