reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No mam dość, ale jak na gruba babe długo się trzymałam
Wiesz waga to nie żaden wyznacznik . Każda z nas prędzej czy później będzie miała dość
kasiaczek89pl
Kurde no... nie mogę z tym brzusznym dzieckiem..
Wygon
Adell1994
Pcha się w kanał, a wychodzić nie chce ?Kurde no... nie mogę z tym brzusznym dzieckiem..
18grudzien
No mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....Wiesz waga to nie żaden wyznacznik . Każda z nas prędzej czy później będzie miała dość
Adell1994
No myślę że powinnaś się zmusić , mimo tego że się kłócicie i nie macie za dobrych kontaktów to jednak siostraNo mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....
Chloe.Chloe
Dokladnie, zakonczy sie na razie projekt: produkcja dzidziusiaNo w sumie logicznie chyba tak dopiero przecież się zacznie, a to ciaza tylko zakończy [emoji85][emoji85][emoji85]
A potem nic juz nie bedzie tak samo ale ja wierze, ze bedzie lepiej i ciekawiej. Nasz wlasny czlowiek do kochania
kasiaczek89pl
No mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....
Pasuje się zmusić. Ale już doradzać nie musisz. Skoro nie macie zbyt dobrego kontaktu to niech sobie radzi bez Ciebie.
Adell1994
Podoba mi się to co napisałaśDokladnie, zakonczy sie na razie projekt: produkcja dzidziusia
A potem nic juz nie bedzie tak samo ale ja wierze, ze bedzie lepiej i ciekawiej. Nasz wlasny czlowiek do kochania
reklama
Ano! Rozpycha się o ściany kopytami łepek ładuje i ni huhuhuPcha się w kanał, a wychodzić nie chce ?