reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wiesz waga to nie żaden wyznacznik . Każda z nas prędzej czy później będzie miała dość
No mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....

No mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....
No myślę że powinnaś się zmusić , mimo tego że się kłócicie i nie macie za dobrych kontaktów to jednak siostra :)

No w sumie logicznie chyba tak:p dopiero przecież się zacznie, a to ciaza tylko zakończy [emoji85][emoji85][emoji85]
Dokladnie, zakonczy sie na razie projekt: produkcja dzidziusia ;)
A potem nic juz nie bedzie tak samo ;) ale ja wierze, ze bedzie lepiej i ciekawiej. Nasz wlasny czlowiek do kochania :)

Pasuje się zmusić. Ale już doradzać nie musisz. Skoro nie macie zbyt dobrego kontaktu to niech sobie radzi bez Ciebie.

reklama
Do góry