reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No wiem idę idę zjem obiad mąż zostanie dłużej ma pozwolenie nachlac się do woli bo później nie będę picia!!!
I dobrze najesz sie chociaz, a pozniej wrocisz do domu odpoczywac, a chłop niech się wyszaleje póki jeszcze może [emoji6]

Ja to samo ostatnio swojemu powiedzialam na grilu. Czasem lubi sobie piwko strzelić, a niedługo się skończy

Joł :D
Doula u mnie była, więc ,nowy humor super ;D ja ją chyba zaadoptuje [emoji14]
Ma syna pół roku młodszego od mojej Werki, także dzieciaki zajęły się sobą (kurcze najlepsi przyjaciele, mało brakowało, a dostałabym drugie dziecko na noc [emoji14] ), a my... No właśnie, w sumie niewiele związanego z porodem. Gosia stwierdziła, że przyjechała mnie rozluźnić, więc było MNÓSTWO ŚMIECHU, masaż pleców i obgadywanie Przemka - no ideał :D ten masaż to niby jakieś punkty naciskał, żeby mały się w kanał wstawił i faktycznie czuje, że wlazł jeszcze niżej. Idę pod prysznic ;)

Ja dziś po wizycie 36,2 waga nadal malutka 2114, za tydzień kolejne usg i jeśli nadal będzie tak mało przybierać to będzie trzeba rozwiązać ciąże, najlepiej jakby samo się zaczęło. Mam już tylko witaminy łkać i liczyć ruchy, i ktg 2 razy w tygodniu.
Pociesza mnie tylko fakt, że dwoje dzieci też malutkie rodziłam i usg może akurat w moim przypadku zaniza trochę wagę, że będzie trochę więcej. Trudno niech malusia byle wszystko było dobrze.
Kasia pokaż nam jakieś nowe zdjęcie malutkiego, to motywuje i pociesza, że u nas też będzie dobrze [emoji846]

Trochę słaba jakoś bo to zdjęcie wywołanego zdjęcia :) A nie chce mi się zgrywać oryginałów z laptopa na telefon :)

Załączniki

• 20180816_205226.jpg
    20180816_205226.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 171
Joł :D
Doula u mnie była, więc ,nowy humor super ;D ja ją chyba zaadoptuje [emoji14]
Ma syna pół roku młodszego od mojej Werki, także dzieciaki zajęły się sobą (kurcze najlepsi przyjaciele, mało brakowało, a dostałabym drugie dziecko na noc [emoji14] ), a my... No właśnie, w sumie niewiele związanego z porodem. Gosia stwierdziła, że przyjechała mnie rozluźnić, więc było MNÓSTWO ŚMIECHU, masaż pleców i obgadywanie Przemka - no ideał :D ten masaż to niby jakieś punkty naciskał, żeby mały się w kanał wstawił i faktycznie czuje, że wlazł jeszcze niżej. Idę pod prysznic ;)
Widać, że Cię naładowala pozytywną energia [emoji16]

reklama
Do góry