reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak, ale jak już masz 40 tydzień to bez problemów powinni zrobić ... Ogólnie na ginekologi fajne położne.. oczywiście były może dwie które miały wywalone na pacjentki tylko rano ktg, temperaturę i kroplówke podali i ich przez resztę dnia czy nocy nie było widać ale ogólnie jest ok, a na położnictwie to nie wiem bo tam niestety jeszcze nie dotarłam .. :(
nie spodziewałam się ze tak gładko pójdzie . Jutro cc ;)
Tak, ale jak już masz 40 tydzień to bez problemów powinni zrobić ... Ogólnie na ginekologi fajne położne.. oczywiście były może dwie które miały wywalone na pacjentki tylko rano ktg, temperaturę i kroplówke podali i ich przez resztę dnia czy nocy nie było widać ale ogólnie jest ok, a na położnictwie to nie wiem bo tam niestety jeszcze nie dotarłam .. :(
u mnie faktycznie nie robili problemów. Jutro cc. Szczerze to nawet nie byłam na to psychicznie gotowa. Mam nadzieję ze u Ciebie też zaraz zdecydują sie na rozwiązanie. Lekarstwa , ból i stres na pewno nie służą dzidzi.

Ja dzisiaj to CC załatwiałam. Wpisał mnie na 29.08, czyli w środę za tydzień.
Musiałam odwiedzić lekarza rodzinnego i stomatologa, że nie mam przeciwwskazań do zabiegu oraz pobrać posiew z nosa i pachwiny na MRSA.
Teraz tylko pozostała mi konsultacja z anestezjologiem.
Dzięki temu nie muszę iść dzień wcześniej do szpitala, tylko w dzień cięcia o 7 mam być w szpitalu.
Super :) to tak jak ja tez w przyszla srode, tylko u mnie moze byc tak, ze nie zrobia w ten sam dzien cc, bo bedzie oblozenie albo beda chcieli dodatkowe badania porobic. Ja siedze na ip po ktg i czekam na lekarza

nie spodziewałam się ze tak gładko pójdzie . Jutro cc ;)

u mnie faktycznie nie robili problemów. Jutro cc. Szczerze to nawet nie byłam na to psychicznie gotowa. Mam nadzieję ze u Ciebie też zaraz zdecydują sie na rozwiązanie. Lekarstwa , ból i stres na pewno nie służą dzidzi.

Oooo, to już jeden dzień :):)
Jejku jak to wszystko nagle tu przyspieszyło

reklama
@seremida to już za momencik :o masz już wszystko gotowe? Niby wszystkie z września, a jaka rozbieżność między nami :D Ty za tydzień, a ja za miesiąc lub dłużej:D
@StarAnia a ilościowo jak? 1kg mąki?domyslam się, że Ty już na wyczucie, a nie chcę pierwszy raz popsuć :D

Do góry