reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To tyle trzeba jeszcze biegać i załatwiać przed cc ???
Każdy szpital ma swoje procedury. U nas jest otwarta niedawno Poradnia Anestezjologiczna i tam ide z tymi wszystkimi papierami, robią mi wywiad i podpisuję zgodę na znieczulenie. Wtedy na oddziale nie muszę siedzieć dobę przed, bo nie muszą tych wszystkich procedur robić w szpitalu.
A o tyle jest lepsze to, że od razu wiadomo, czy pacjent jest gotowy do zabiegu. Czasem było tak, że przyjmowali do szpitala, robili badania i na drugi dzień wypis, bo ktoś nie mógł być operowany. Oszczędność dla szpitala. Oczywiście mówię o planowych zabiegach.

Ja nic nie muszę załatwiać idę w pn do szpitala a we wtorek mam cesarke
I dlatego idziesz dzień wcześniej, bo porobią ci badania, jakie potrzebują i skonsultuje cię anestezjolog na oddziale. Ja już będę miała to wszystko za sobą.

Super [emoji4]to lada moment będziesz mamą [emoji7]dobrze Ci dziewczyny radza , wyspij sie i odpoczywaj [emoji6]

ja jeszcze ponad miesiąc muszę poczekać na cc..mam nadzieję, że szybko zleci
Te ostatnie tygodnie szybko lecą. Ani się obejrzysz :)

Od początku mi dokucza jak cholera [emoji14] nie wiem, po kim Mała taka włochata, bo i ja i P łysi się rodziliśmy. Moja mama urodziła się z kreconymi lokami do ramionek [emoji23]

@seremida to nie mozesz juz jesc bananow..
[emoji23] Na szczęście nie mam smaka na nie.

@seremida to już za momencik :o masz już wszystko gotowe? Niby wszystkie z września, a jaka rozbieżność między nami :D Ty za tydzień, a ja za miesiąc lub dłużej:D
Ciągle mam wrażenie, że jeszcze czegoś brakuje, ale raczej wszystko mam :)

20180822_161856.jpg
Nie wkurzaj mnie, ja mam 155 cm wzrostu i brzuch przy kolanach [emoji14] Zobacz załącznik 890684
Ania, ale Ty masz rozejscie miesni. Ja mam 156 cm i chyba brzuch zaczyna mi sie opuszczac. W ogole mam wrazenie, ze jest mega wielki.

Załączniki

• 20180822_161856.jpg
    20180822_161856.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 323
reklama
Mi obwod pod biustem sie powiekszyl, mam + 10kg i wysoko brzuch (jestem mala wiec nie moze byc zbyt nisko). Przed ciaza nosilam 70C w porywach do D, a teraz mam 75e/f. Mam nadzieje, ze obwod zmaleje, ale co do miski to nie mam pomyslu czy bedzie duzo wieksza. Siostrze biust urosl bardzo, ale ona tez przytyla, a ja chce przynajmniej wrocic do swojej wagi ;).
10 kg to na bank wrócisz..

Do góry