reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wiecie ja przed ciążą nr.1 miałam A ew. małe B. Z Kacprem dojce skoczyły do C (a blizny po rozstępach do dziś mam) i tak zostały do tej ciąży gdzie weszło D. Ja nie narzekam póki co. Mam kłopoty z kręgosłupem wiec duże ciężkie piersi tylko by go dodatkowo męczyły...

A może jeszcze podrzucisz jakiś przepis na pierogi ?:) nigdy w życiu nie robiłam, moja mama też w domu nie robi . A mój S.lubi i chcę mu zrobić jutro przyjemność , np.ze szpinakiem mrożonym lub inne to dokupię składniki :-)
Jak ze szpinakiem to polecam , szpinak , ser feta i czosnek wiadomo sól i pieprz :)

Mnie zostały piersi po tamtej ciąży i mam 75C. Mam nadzieję, że takie zostaną.
Maz mnie zaskoczył, bo zarejestrował się do lekarza, aby wziąć zwolnienie na ten poniedziałek, co mamy jechać do tego Szczecina. Nie będę go męczyć do weekendu tematem gdzie rodzic. Poczekam aż będzie spokojna chwila.
Ogólnie to mnie wzięło na urządzanie pokoju dzieci do końca. Robię girlande do tipi. Jak skończę to zrobię zdjęcie w całości i Wam pokaże :) już jest ślicznie!

A teraz wieści z ZGNu.

1. Chcą zakończyć remont do 31. 08. br.
Czyli jak dobrze pójdzie z początkiem szkoły możemy odebrać klucze.
2. Byliśmy pod blokiem. Remont trwa. W kontenerze szafka spod umywalki jakieś inne brudy.
3. Drzwi wewnętrzne mają być nowe! Super bo tamte to Gierka pamiętały.
4. Na podłogach GUMOLEON także już szukam siwych paneli po sklepach byle w dobrej cenie.
5. Myślę co jeszcze... a świetlik w kuchni MUSI BYĆ ale i tak go zabuduję ;) bo on wielki i na pokoik dzieci.
To chyba tyle...

Mnie zostały piersi po tamtej ciąży i mam 75C. Mam nadzieję, że takie zostaną.
Maz mnie zaskoczył, bo zarejestrował się do lekarza, aby wziąć zwolnienie na ten poniedziałek, co mamy jechać do tego Szczecina. Nie będę go męczyć do weekendu tematem gdzie rodzic. Poczekam aż będzie spokojna chwila.
Ogólnie to mnie wzięło na urządzanie pokoju dzieci do końca. Robię girlande do tipi. Jak skończę to zrobię zdjęcie w całości i Wam pokaże :) już jest ślicznie!
Wicie gniazda się włączyło :) koniecznie pokaż zdjęcie jak skończysz :)

A teraz wieści z ZGNu.

1. Chcą zakończyć remont do 31. 08. br.
Czyli jak dobrze pójdzie z początkiem szkoły możemy odebrać klucze.
2. Byliśmy pod blokiem. Remont trwa. W kontenerze szafka spod umywalki jakieś inne brudy.
3. Drzwi wewnętrzne mają być nowe! Super bo tamte to Gierka pamiętały.
4. Na podłogach GUMOLEON także już szukam siwych paneli po sklepach byle w dobrej cenie.
5. Myślę co jeszcze... a świetlik w kuchni MUSI BYĆ ale i tak go zabuduję ;) bo on wielki i na pokoik dzieci.
To chyba tyle...
Czyli same dobre wiadomości :) najważniejsze że działają , że remont trwa :)

reklama
Do góry