D
Deleted member 178444
Gość
Nie, jutro mam wizytę. Jak przybiera tak jak do tej pory, to pewnie ok 3800. Tydzień temu obwód główki 35 cm.A ile Miloszek wazy? jaki obwod brzuszka do glowki? Masz jakies swieze wyniki usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, jutro mam wizytę. Jak przybiera tak jak do tej pory, to pewnie ok 3800. Tydzień temu obwód główki 35 cm.A ile Miloszek wazy? jaki obwod brzuszka do glowki? Masz jakies swieze wyniki usg?
Jezu, czytać nie potrafię. Obwód główki do brzuszka jest ok brzuszek ciut mniejszy.A ile Miloszek wazy? jaki obwod brzuszka do glowki? Masz jakies swieze wyniki usg?
Nie, jutro mam wizytę. Jak przybiera tak jak do tej pory, to pewnie ok 3800. Tydzień temu obwód główki 35 cm.
Widać. Nie masz się czym martwić, to rumień noworodkowy Twoje hormony z niego "wyłażą". Może też mieć takie małe guzki na piersiach - to też normalneZobacz załącznik 890571 nie wiem czy z tego zdj widać
No nie jest malutki, Werka urodziła się w 39+6 z wagą 3000 i obwód łebka 33 cm...To już nie taki malutki ... no nic czekam na to jutro jakby to moja wizyta miała być
Widać. Nie masz się czym martwić, to rumień noworodkowy Twoje hormony z niego "wyłażą". Może też mieć takie małe guzki na piersiach - to też normalne
Az nie mogę uwierzyć że już masz małego! Kiedy wychodzicie?Dokładnie tak myślałam. Tak samo u dziewczyny obok mały ma i właśnie lekarz powiedział ze to rumień noworodkowy. I teraz przeczytałam o tym i już wiem ze to. Dzięki
Az nie mogę uwierzyć że już masz małego! Kiedy wychodzicie?