reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No wlasnie to moze byc ucisk na przepone, ja gdzies czytalam, ze trzeba spac wyzej, wtedy w plucach jest wiecej powietrza.
A jak u ciebie z cisnienkem i tetnem? Ja myslalam, ze sie udusze, jak mi skoczylo tetno i cisnienie (ono pewnie od tej dusznosci skoczylo). A zelazo ostatnio bylo ok? Czasami anemia tez powoduje uczucie dusznosci.
Ja mam wiecznie pootwierane okna i spie przy otwartym na osciez, bo inaczej mi duszno.
Ciśnienie ok i tętno też idź dziś śpię na siedząco

reklama
a czy Ty może leżysz w szpitalu w W-wo ?
jestem w 40 tyg i chcę tam rodzić i też mam mieć cc
Tak, ale jak już masz 40 tydzień to bez problemów powinni zrobić ... Ogólnie na ginekologi fajne położne.. oczywiście były może dwie które miały wywalone na pacjentki tylko rano ktg, temperaturę i kroplówke podali i ich przez resztę dnia czy nocy nie było widać ale ogólnie jest ok, a na położnictwie to nie wiem bo tam niestety jeszcze nie dotarłam .. :(

Za mąż wychodziłaś za męża nie za teściową. Nie musisz mieć z nią kontaktu. Ja odkąd ze swoją widuję się góra 5 minut raz na miesiąc na neutralnym gruncie mam spoko relacje. Z teściem nawet nie rozmawiam. I dobrze mi z tym. Początkowo S. miał do mnie żal o to ale już przywykł. On z Nimi spędza czas za nas dwoje ;) W święta też tylko mąż i dzieci tam jeżdżą...

Ja moją teściowa widziałam w tym roku, w marcu jak u nich byliśmy na weekend ( bo jechaliśmy później na urodziny babci) i w maju bo tam była Komunia siostrzeńca i przyjęcie dzień wcześniej z okazji ich 45 lecia ślubu.
Relacje mamy dobre, jesteśmy dla siebie miłe, dobrze nam się rozmawia. Ale nie dzwonimy do siebie ani nic.
Dla mnie to obca osoba jednak.My z K jesteśmy dopiero 3,5 roku razem także tez nie było zbyt wiele okazji.
Ale nie przeszkadza mi to. Zreszta oni mieszkają pod Gliwicami to i tak mamy do nich kawałek.

Dziura jedna się zapycha ale jakaś alergia u mnie raczej bo kataru nie mam, sucho w gardle bo pewnie w nocy buzia oddycham
U mnie w nocy przez nos źle oddychać bo nos opuchnięty tzn. śluzówki to też od ciąży jest. Więc polecam sól fizjologiczną zakraplać lub wodę morską. I spać wysoko. Przetrwać...

Te moje dzieci są tak wyrozumiale że aż mi głupio już rano wstają bawią się, robią sami śniadanie i nawet mnie nie budzą ani nie marudza, ubrani już zęby umyte więc muszę wstać i się wkoncu zająć chata zrobić to co zaplanowałam jak się ruszę może dzień szybciej zleci, także ja wybywam jadę też do sklepu po wodę

Aha pozwalam rodzic do woli tylko później zdjęcia dzieci chce pooglądać

Ja moją teściowa widziałam w tym roku, w marcu jak u nich byliśmy na weekend ( bo jechaliśmy później na urodziny babci) i w maju bo tam była Komunia siostrzeńca i przyjęcie dzień wcześniej z okazji ich 45 lecia ślubu.
Relacje mamy dobre, jesteśmy dla siebie miłe, dobrze nam się rozmawia. Ale nie dzwonimy do siebie ani nic.
Dla mnie to obca osoba jednak.My z K jesteśmy dopiero 3,5 roku razem także tez nie było zbyt wiele okazji.
Ale nie przeszkadza mi to. Zreszta oni mieszkają pod Gliwicami to i tak mamy do nich kawałek.
My zaraz 11 lat po ślubie... więc napatrzyłam się i nasłuchałam... a i jakiś czas u Nich mieszkaliśmy... także teraz mi dobrze tak bez teściów jeszcze od swoich rodziców się odetnę i high life.

Hej. Wkurzyły mnie wczoraj te pomieszane strony, mam wrażenie, że połowę postów pominęłam :/
@kasiaczek89pl gratulacje!sliczny chłopiec, ale bylas incognito :D
U mnie katar lepiej...ale przeszło na gardło i tak chyrlam i smarkam i się zastanawiam, czy taki wysiłek nie skróci mi szyjki czy tam nie zrobi rozwarcia?
Ale poprasowalam wczoraj pierwsza partię! Prasowałam z 3 godz, myślałam, że mi plecy odpadną. Na wieczór wstawiłam kolejną część,mój S.specjalnie nie spał do 23, żeby wyciągnąć i rozwiesić:) jakoś nie ubywa tych ubranek, a kuzynka już szykuje dla mnie kolejną partię:D nie wspomnę, że pieluszek, koszul, prześcieradeł nie mam popranych :)
Macie jakiś fajny przepis na marynatę do podudzi ?
Miodowo - musztardowa?

reklama
Do góry