Mama7
Fanka BB :)
28. W czwartek mam jeszcze rozmawiać o tym z lekarzem.
Ech no mówiłam zawsze wszystkim, że bycie zorganizowanym to zło, to mi nie wierzyli. Teraz miałam najbardziej poukładaną i zaplanowaną ciążę na świecie, to wszystko runęło jak domek z kart, bo się Miłosz roztył. Jak odchudzić płód? Da się? [emoji14]
Jak się skończy cięciem, to się chyba pochlastam.
Aniu spokojnie..
Jest takie powiedzenie.. Chcesz Boga rozśmieszyc- opowiedz mu o swoich planach..
Nie da się konkretnie ustalić ile dziecko w brzuchu waży.. zobacz Kasie z wczoraj.. też ktoś pisał że miało być 3800 a było niecałe 3000. Bardzo to wszystko przeżywasz i się spinasz .. spróbuj się zrelaksować.. natura wie co robi, a poza zrobieniem planu porodu i wzięciem pomocy douli/ położnej nic za bardzo nie da się zrobić..
Moim skromnym zdaniem..(nie mam takiej wiedzy jak ty) duże dziecko potrzebuje więcej czasu być w brzuchu.. u nie się to sprawdziło.. więc być może trzeba poczekać.. musi tyć.. gorszy bylby prpblem gdyby nie przybierało..
A i zapomniałam ci napisać, że widziałam w pn w swojej przychodni dziewczynę z brzuchem jak twój.. chwilę się zastanawiałam, czy to nie ty