reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie :):)

A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują

Ps. Marcia chyba Ty masz też takie łóżeczko, jednak u nas też na nie padło :)

IMG_3759.JPG

Załączniki

• IMG_3759.JPG
    IMG_3759.JPG
    271,7 KB · Wyświetleń: 361
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC

a czy Ty może leżysz w szpitalu w W-wo ?
jestem w 40 tyg i chcę tam rodzić i też mam mieć cc

Maly jest fajowski :)
Kasia, pisz o Michale i o sobie, bo dobrze poczytac co sie po kolei z dzieckiem dzieje, jak znosisz polog, etc. No i mam nadzieje, ze te nerki wroca szybko do formy.
Zreszta cos mi sie widzi, ze dzieciaki zaczna sie sypac. Tak jak kiedys pisalysmy, ze dzieci zaczna sie rodzic od polowy sierpnia, a moga nawet do polowy pazdziernika prawie i wszystko w terminie :).
Ja nie moge uwierzyc, ze ja za tydzien bede sie do szpitala zbierac i istnieje ryzyko/szansa, ze mi cc zrobia. Kto wie, moze w ten sam dzien. Czyli tydzien mi zostal, gora dwa.. uwierzyc w to nie moge kompletnie

A ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie :):)

A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują

Zobacz załącznik 890436
Bardzo ładnie wszystko urządzone :) ze smakiem

Zobacz załącznik 890436

Bardzo ładnie

reklama

Zobacz załącznik 890436
Śliczny :)

Do góry