I dokumentuj fotograficznie.No ok będę o każdej
reklama
Iiii tamMoje to przy Twoich nic. A Ty jesteś twarda i świetne rady dajesz.
D
Deleted member 178444
Gość
To se poczekacie. Stary nie chce pomóc, musiałabym chyba się do sąsiada uśmiechnąć.@StarAnia to teraz czekamy na Miłosza
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują
Ps. Marcia chyba Ty masz też takie łóżeczko, jednak u nas też na nie padło
A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują
Załączniki
kasiaczek89pl
To se poczekacie. Stary nie chce pomóc, musiałabym chyba się do sąsiada uśmiechnąć.
Jak nie chce wyjść to mu nawet to nie pomoże
kasiunia76
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
a czy Ty może leżysz w szpitalu w W-wo ?
jestem w 40 tyg i chcę tam rodzić i też mam mieć cc
Chloe.Chloe
Maly jest fajowskiDzięki
Kasia, pisz o Michale i o sobie, bo dobrze poczytac co sie po kolei z dzieckiem dzieje, jak znosisz polog, etc. No i mam nadzieje, ze te nerki wroca szybko do formy.
Zreszta cos mi sie widzi, ze dzieciaki zaczna sie sypac. Tak jak kiedys pisalysmy, ze dzieci zaczna sie rodzic od polowy sierpnia, a moga nawet do polowy pazdziernika prawie i wszystko w terminie .
Ja nie moge uwierzyc, ze ja za tydzien bede sie do szpitala zbierac i istnieje ryzyko/szansa, ze mi cc zrobia. Kto wie, moze w ten sam dzien. Czyli tydzien mi zostal, gora dwa.. uwierzyc w to nie moge kompletnie
Bardzo ładnie wszystko urządzone ze smakiemA ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
Zobacz załącznik 890436
kasiaczek89pl
A ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
Zobacz załącznik 890436
Bardzo ładnie
reklama
Adell1994
ŚlicznyA ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
Zobacz załącznik 890436