Ty jakoś wyjątkowo stymulujesz? Bo i ja bym wpadła...Wbijaj na.stymulacje cycóóóów do mnie hehehe
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty jakoś wyjątkowo stymulujesz? Bo i ja bym wpadła...Wbijaj na.stymulacje cycóóóów do mnie hehehe
To czekaj... pakuje manatki i się zbieram do "Ciebie" poinformuj maszynę że będzie mieć ręce pełne robotyMam maszynę od stymulowania
Jest do soboty wieczór, promocja ograniczona w czasie.
Ze ten Twój? Może jak powiem mojemu, że mam taką propozycję, to też ogarnie [emoji14]Mam maszynę od stymulowania
Jest do soboty wieczór, promocja ograniczona w czasie.
TAAAK!Ej a mogę jutro ja urodzić? Proszę, proszę, proszeeee!
No mówiłam Ci że to jakoś sprawnie od decyzji do wypłaty.No to lawina ruszyła super super ale mi tam nie spieszno czekam na swoja kolej czyli 18.09 kawał czasu jak tutaj w przyszłym tygodniu już są planowane cięcia szok....
Już mam kasę na koncie za dobry start więc sprawnie im poszło zamówię laska bidony i coś do ubrania trzeba dokupić tak to już wyprawka szkolna gotowa hura
To jest nas trzy . Ja jeszcze nie wiem, czy na pewno, to zależy, co zdecydują lekarzeI mnie tez pokroja w srode za tydz
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..Nacierpisz się dziewczyno niemilosiernie [emoji21] skoro 37 tc skonczony to nie mogliby Ci ulżyć w cierpieniu i wywołać już poród lub zrobić cc ?