reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No to lawina ruszyła super super ale mi tam nie spieszno czekam na swoja kolej czyli 18.09 kawał czasu jak tutaj w przyszłym tygodniu już są planowane cięcia szok....

Już mam kasę na koncie za dobry start więc sprawnie im poszło zamówię laska bidony i coś do ubrania trzeba dokupić tak to już wyprawka szkolna gotowa hura

No to lawina ruszyła super super ale mi tam nie spieszno czekam na swoja kolej czyli 18.09 kawał czasu jak tutaj w przyszłym tygodniu już są planowane cięcia szok....

Już mam kasę na koncie za dobry start więc sprawnie im poszło zamówię laska bidony i coś do ubrania trzeba dokupić tak to już wyprawka szkolna gotowa hura
No mówiłam Ci że to jakoś sprawnie od decyzji do wypłaty.

@StarAnia ja Mikołaja poinformowałam że kolega Michał z terminem na 12stego tak jak i on już cycki soka i że może i on by chciał... że mamusia torbę spakowała a bracia posprzątali pokój... ale jakoś to kolejny indywidualusta i ma w dupie ;)

reklama
Nacierpisz się dziewczyno niemilosiernie [emoji21] skoro 37 tc skonczony to nie mogliby Ci ulżyć w cierpieniu i wywołać już poród lub zrobić cc ?
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC

Do góry