reklama
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..Nacierpisz się dziewczyno niemilosiernie [emoji21] skoro 37 tc skonczony to nie mogliby Ci ulżyć w cierpieniu i wywołać już poród lub zrobić cc ?
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
anika1203
Fanka BB :)
Co za bezduszny typ z tego ordynatora..W głowie się to nie mieści:/ oby udało się jak najszybciej rozwiązać ciążę...Trzymaj się tam jakośNo mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
D
Deleted member 178444
Gość
O matko biedna jesteś :/ a ordynator niepoważny!No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Czuje baaaaardzo silne napieranie na odbyt i krocze od kilku godzin. Pojawiają się skurcze, ból krzyża i pachwin. Kasia blagam, powiedz, że odkorkowalas kolejkę [emoji14]
oluchapoducha
Efka a jak u was? Dotarłaś już do córeczki do sZpitala? Mati bidulko.... :/ a jak tam moniksa bodajże co w wolominie leży?
18grudzien
No ale tak to napisałaś że nie mogę uwierzyć serio urodzilas???? Już??? Nie dajadz znaku żadnego? Kiedy się zaczęło? W ogóle gratuluję bardzoDobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziś rodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia
Aniu ja rodzę dziś w nocy więc wiesz...Ej a mogę jutro ja urodzić? Proszę, proszę, proszeeee!
Ej no! Czekaj bo ja dopiero po 21szej chcę a u mnie NIC się nie dzieje...O matko biedna jesteś :/ a ordynator niepoważny!
Czuje baaaaardzo silne napieranie na odbyt i krocze od kilku godzin. Pojawiają się skurcze, ból krzyża i pachwin. Kasia blagam, powiedz, że odkorkowalas kolejkę [emoji14]
helenka_22
super gratulacje KasiuDobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziś rodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia
reklama
Może Kasia się nie obrazi jak odpiszę.No ale tak to napisałaś że nie mogę uwierzyć serio urodzilas???? Już??? Nie dajadz znaku żadnego? Kiedy się zaczęło? W ogóle gratuluję bardzo
Kasia urodziła dziś i tak było w planach. Teraz pewnie zajmuje się Michałem. Więcej niech sama pisze co ja tu będę...