reklama
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..Nacierpisz się dziewczyno niemilosiernie [emoji21] skoro 37 tc skonczony to nie mogliby Ci ulżyć w cierpieniu i wywołać już poród lub zrobić cc ?
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
anika1203
Fanka BB :)
Co za bezduszny typ z tego ordynatora..W głowie się to nie mieści:/ oby udało się jak najszybciej rozwiązać ciążę...Trzymaj się tam jakośNo mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
D
Deleted member 178444
Gość
O matko biedna jesteś :/ a ordynator niepoważny!No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Czuje baaaaardzo silne napieranie na odbyt i krocze od kilku godzin. Pojawiają się skurcze, ból krzyża i pachwin. Kasia blagam, powiedz, że odkorkowalas kolejkę [emoji14]
oluchapoducha
Efka a jak u was? Dotarłaś już do córeczki do sZpitala? Mati bidulko.... :/ a jak tam moniksa bodajże co w wolominie leży?
18grudzien
No ale tak to napisałaś że nie mogę uwierzyć serio urodzilas???? Już??? Nie dajadz znaku żadnego? Kiedy się zaczęło? W ogóle gratuluję bardzoDobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziśrodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia
![]()
Aniu ja rodzę dziś w nocy więc wiesz...Ej a mogę jutro ja urodzić? Proszę, proszę, proszeeee!
Ej no! Czekaj bo ja dopiero po 21szej chcęO matko biedna jesteś :/ a ordynator niepoważny!
Czuje baaaaardzo silne napieranie na odbyt i krocze od kilku godzin. Pojawiają się skurcze, ból krzyża i pachwin. Kasia blagam, powiedz, że odkorkowalas kolejkę [emoji14]
helenka_22
super gratulacje KasiuDobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziśrodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia
![]()
reklama
Może Kasia się nie obrazi jak odpiszę.No ale tak to napisałaś że nie mogę uwierzyć serio urodzilas???? Już??? Nie dajadz znaku żadnego? Kiedy się zaczęło? W ogóle gratuluję bardzo
Kasia urodziła dziś i tak było w planach. Teraz pewnie zajmuje się Michałem. Więcej niech sama pisze co ja tu będę...