reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nacierpisz się dziewczyno niemilosiernie [emoji21] skoro 37 tc skonczony to nie mogliby Ci ulżyć w cierpieniu i wywołać już poród lub zrobić cc ?
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC

No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
Co za bezduszny typ z tego ordynatora..W głowie się to nie mieści:/ oby udało się jak najszybciej rozwiązać ciążę...Trzymaj się tam jakoś

O matko biedna jesteś :/ a ordynator niepoważny!

Czuje baaaaardzo silne napieranie na odbyt i krocze od kilku godzin. Pojawiają się skurcze, ból krzyża i pachwin. Kasia blagam, powiedz, że odkorkowalas kolejkę [emoji14]

Dobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziś :) rodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia :)
No ale tak to napisałaś że nie mogę uwierzyć serio urodzilas???? Już??? Nie dajadz znaku żadnego? Kiedy się zaczęło? W ogóle gratuluję bardzo

reklama
No ale tak to napisałaś że nie mogę uwierzyć serio urodzilas???? Już??? Nie dajadz znaku żadnego? Kiedy się zaczęło? W ogóle gratuluję bardzo
Może Kasia się nie obrazi jak odpiszę.
Kasia urodziła dziś i tak było w planach. Teraz pewnie zajmuje się Michałem. Więcej niech sama pisze co ja tu będę...

Do góry