w 34 tc bylo 3300. teraz jestem w 35 tc.A teraz który jesteś tydzień ?
Dla mnie 3500 to jest małe dziecko hihihi
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Ola ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
A może któraś z was wie co oznacza że szyjka jest dojrzała, gotowa do porodu ale bez rozwarcia. To w sensie że miękka? :O
Mi tez nic nie mówią o wcześniejszym pójściu do szpitala. Ale to w nast tyg mam usg i mam tez zacząć ktg to zobaczymy co tam wyjdzie.
Choć jak wszystko jest Ok, to wole siedzieć w domu a nie leżeć w szpitalu.
KINDERBUENOO88
Seks i stymulacja brodawek sutkowych to jedyne działania o udowodnionej skuteczności. Pewnie dlatego jeszcze nie urodziłam :/
A co nie pyklo wczoraj ?
KINDERBUENOO88
Ja jak wyszłam z domu rano na badania krwi i siuskow tak się włóczę. Byłam w kinie- fajna komedia ,, rodziny się nie wybiera" ale ja to uwielbiam francuskie komedie i thrillery
Jakoś mi służy wyjątkowo łażenie po klimatyzowanym centrum handlowym.
A teraz siedzę w kawiarnii z mrożoną kawą i tak mi tęskno za starymi czasami coś
Jakoś mi służy wyjątkowo łażenie po klimatyzowanym centrum handlowym.
A teraz siedzę w kawiarnii z mrożoną kawą i tak mi tęskno za starymi czasami coś
To tak jak ja tzn. powiedziałam Mikiemu że jak planuje dziś to dopiero po 21Gosia nie zniechęcaj mam ambitny plan dziś w nocy urodzić
18grudzien
Czemu tak drobno napisałaś? Boisz się mówić głośno hahahspakowałam torbę
18grudzien
Ja się drzemnelam jak dobrze mieć w lodówce obiad z wczoraj ta zupa uratowała mi tylek, zaraz jadę z dziećmi na świetlice będziemy wypisywać zaproszenia na ich urodziny mają 1 września w sobotę a 2 robię im dla babć ehhh oby tylko do szkoły hihi odliczam
Ja nie wiem jakbym musiała dopiero teraz szkołach wyparcie dla małego to bym padła trupem jakie to szczęście że wszystko gotowe
Ja nie wiem jakbym musiała dopiero teraz szkołach wyparcie dla małego to bym padła trupem jakie to szczęście że wszystko gotowe
Mama7
Chodzenie po schodach jest bardzo niebezpieczne w ciąży.. mi zarówno w poprzedniej jak i w tej gin prosiła wręcz, byle nie ta metodę wywoływania.. bardzo łatwo o upadek. Wiadomo jak ktoś musi to musi, ale jeśli nie to absolutnie..Hehe nie w głowie mi seksy. Chociaż położna polecala. Na razie chodzę po schodach
reklama
Mama7
Super.. najważniejsze ze wszystko dobrze.. waga jaja będzie taka urodziszMy po dopplerze, przeplywy i serduszko super. „Maly” juz duzy, 2900, wiec jakby chhcial posiedziec jeszcze ten caly miesiac to pewnie podbije pod 4kg