oluchapoducha
Fanka BB :)
Bajdelka ja też nie nadaje się już łazić po sklepach.... a najgorzej potem stać w kolejce... ja tylko w Rossmannie się spotkałam z tym że kasjerki same wołają ciężarne aby podchodzily bez kolejki do kasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawdopodobnie ułożyła się już wzdłuż osi kanału rodnego, jest miękka i podatna. Czekasz zatem na akcje skurczową, żeby zaczęła się rozwieraćOla ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
A może któraś z was wie co oznacza że szyjka jest dojrzała, gotowa do porodu ale bez rozwarcia. To w sensie że miękka? :O
Seks i stymulacja brodawek sutkowych to jedyne działania o udowodnionej skuteczności. Pewnie dlatego jeszcze nie urodziłam :/Dobrze Ania że jesteś z nami mam masować cycki i serio seks? Położna mi kazała sprzątać, myć okna, grabic liście [emoji14] bo na ktg ani małego skurczyka
Miękka i pewnie zgładzona czy krótka.Ola ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
A może któraś z was wie co oznacza że szyjka jest dojrzała, gotowa do porodu ale bez rozwarcia. To w sensie że miękka? :O
Ola ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
Serio.Serio te herbatki nic nie dają....? :/ seremida to spróbuję natluszczac teraz . Sudocrem za bardzo wysuszyl
Zazdroszczę!!!Ej to może mnie dlatego te skurczyki tak łapią dziś.
Bo odkąd mam chłopa w domu to jestem aż nadto stymulowana na wszystkie strony
Ja je maltretuję już miesiąc g..no.Kuwa, to może chociaż same sobie cycki pociągajmy
na polowkowym juz wyszlo ze jest poza nawiasem normy... ja mam 167 cm i waga sprzed ciazy 58 a teraz 73. Moj maz ma 192 cm i 120 kg. urodził się 4200 i 60 cm. wiec dzidzia (synek) raczej genetycznie w tatusia poszedł. nie mam żadnej cukrzycy. Syn od taki duzo jest i tyle. genetycznie zdrowy a wiemy od polowkowego właśnie bo tam była pierwsza waga i tabela szacowane wagi na różnych etapach i s 40 tc wyszlo ze 4500. moj lekarz prowadzący jak było równo dwa miesiące do porodu to mały ważył 2500 wiec lekarz tez stwierdzil ze ok 4500 będzie.A jaki jest u Ciebie powód że takie duże dziecko? Już było takie na polowkowym? Od kiedy o tym wiesz? I czy Ty, czy mąż też jesteście "duzi" i tacy się rodziliscie?