oluchapoducha
Fanka BB :)
Bajdelka ja też nie nadaje się już łazić po sklepach.... a najgorzej potem stać w kolejce... ja tylko w Rossmannie się spotkałam z tym że kasjerki same wołają ciężarne aby podchodzily bez kolejki do kasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawdopodobnie ułożyła się już wzdłuż osi kanału rodnego, jest miękka i podatna. Czekasz zatem na akcje skurczową, żeby zaczęła się rozwieraćOla ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
A może któraś z was wie co oznacza że szyjka jest dojrzała, gotowa do porodu ale bez rozwarcia. To w sensie że miękka? :O
Seks i stymulacja brodawek sutkowych to jedyne działania o udowodnionej skuteczności. Pewnie dlatego jeszcze nie urodziłam :/Dobrze Ania że jesteś z namimam masować cycki i serio seks? Położna mi kazała sprzątać, myć okna, grabic liście [emoji14] bo na ktg ani małego skurczyka
Miękka i pewnie zgładzona czy krótka.Ola ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
A może któraś z was wie co oznacza że szyjka jest dojrzała, gotowa do porodu ale bez rozwarcia. To w sensie że miękka? :O
Ola ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
Serio.Serio te herbatki nic nie dają....? :/ seremida to spróbuję natluszczac teraz . Sudocrem za bardzo wysuszyl
Zazdroszczę!!!Ej to może mnie dlatego te skurczyki tak łapią dziś.
Bo odkąd mam chłopa w domu to jestem aż nadto stymulowana na wszystkie strony![]()
Ja je maltretuję już miesiąc g..no.Kuwa, to może chociaż same sobie cycki pociągajmy![]()
na polowkowym juz wyszlo ze jest poza nawiasem normy... ja mam 167 cm i waga sprzed ciazy 58 a teraz 73. Moj maz ma 192 cm i 120 kg. urodził się 4200 i 60 cm. wiec dzidzia (synek) raczej genetycznie w tatusia poszedł. nie mam żadnej cukrzycy. Syn od taki duzo jest i tyle. genetycznie zdrowy a wiemy od polowkowego właśnie bo tam była pierwsza waga i tabela szacowane wagi na różnych etapach i s 40 tc wyszlo ze 4500. moj lekarz prowadzący jak było równo dwa miesiące do porodu to mały ważył 2500 wiec lekarz tez stwierdzil ze ok 4500 będzie.A jaki jest u Ciebie powód że takie duże dziecko? Już było takie na polowkowym? Od kiedy o tym wiesz? I czy Ty, czy mąż też jesteście "duzi" i tacy się rodziliscie?