helenka_22
Fanka BB :)
Nie bardzo rozumiem?
bo ja zrozumialam, ze jak ty dostajesz mieszkanie to oni z tego co mieszkacie teraz maja sie wyprowadzic..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bardzo rozumiem?
7 dni maks.GoJ ile czasu minęło od SMS że przyznano ci swiadczenie Dobry Start do jej wypłaty na konto?
Ja dziś też byłam na ktg wszystko gra...widocznie macica przygotowuje się do porodu...następnym razem.wbij w kolejkę bo ciężarne mają pierwszeństwo w przychodniach aptekach jest nawet na to ustawa...jeszcze te upały...Aniach ja to samo mam, ból pachwin jakbym brała udział w jakiś ćwiczeniach. Wczoraj spodni założyć nie mogłam, musiałam o pomoc prosić męża. Wybrałam się dziś do przychodni, nikt w autobusie nie ustąpił mi miejsca, źle się czułam tak stojąc ale jakoś dałam radę, w przychodni przepuscili kobietę szczupła w ciąży na pobranie, a ja czekałam bo każdy sądzi że poprostu gruba jestem.... przykro mi się zrobiło :/ chyba za duży wysiłek ta wyprawa poszłam do wc i jakiś śluz już się pojawił.... zadzwoniłam żeby mąż po mnie przyjechał bo ja nie dam rady wrócić komunikacja, chodzę jak żółw i boli mnie wszystko, jeszcze ten śluz doszedł....
Tylko po co zaciągać hipotekę (poza wyjątkowymi syt. jak np. operacja) i nie spać po nocach że bank zlicytuje ci chatę za grosze...Ja uważam, że kredyty konsumpcyjne ogólnie są złe. Szczególnie te na przyjemności czy jakieś nowe rzeczy typu torebka ( bo o tym tez słyszałam )
Ponoć jedynym kredytem który warto brać jest hipoteczny. Ale wiadomo są różne sytuacje życiowe.
Nijak, pół dnia przespałam. Mody nadal się ciśnie na doly, brzuch mnie boli okresowo, ale poza tym nic. Mam perwersyjna fantazje o tym, jak chlustaja ze mnie wody [emoji14]@StarAnia i co tam ? Jak się czujesz ?
U mnie 33°C i dość mocno wieje.
Mąż wrócił na parę dni z DE.
Przywiózł kwiaty i żarcie od chińczyka.
Także ja dziś nie gotowałam.
Słabo się czuje. Ręce mi się trzęsą. Wypiłam podwójny magnez z elektrolitami.
Dopijam wodą ile mogę.
Chyba wychodzi ze mnie to marne spanie.przed ostatnie dwa dni i niedojadanie. Ale tak miałam zaciśnięty żołądek że tylko raz dziennie mogłam zjeść.
Spróbuje się zdrzemnąć.
Chłopcy na dworze się bawią
Ja mam 5 rok na balkonie stoi i się kurzyA to moczenie plus masaż ja niestety nie mam takiego urządzenia więc tylko moczę w zimnej wodzie
No ja dostałam SMS w czwartek dziś dzwoniłam do mops to powiedziała mi że zgłaszali do ministerstwa ile potrzebują kasy to otrzymali odpowiedź że mają czas do 30wrzesnia i się zastanawiam czy tak długo będziemy czekać? Bo w sumie liczyłam na przelew w sierpniu7 dni maks.