reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pokaż efekt.
My jak mieliśmy taki właśnie salono-sypialnio-dziecięcy na wynajmie kiedyś to łóżko nasze odgrodziłam zasłonami.
I to był strzał w 10.
Może warto rozważyć ;)
Są zasłony albo panele zasłonowe. Co dusza zapragnie.

My sypialnie mamy oddzielnie na szczęście :)

Później to ogarnę to Wam pokaże jak to wyglada narazie. W weekend liczę, że kupimy regał, stolik mały i jakieś deko to zacznie być przytulnie. No i marzą mi się zasłony jakieś ładne :)

reklama
A jaki? Ja mam z 2011r pomarańczowy w środku i brązowy na zewnątrz.. kolor nigdy mi się nie podobał.. Ale między tym, a niebieskim który chciałam było 400zl różnicy i nie mieściło się to w naszym budżecie wówczas.. A kolor podobał się moim rodzicom którzy sponsorowali i m to odpuściłam. Dla mnie było najważniejszyZobacz załącznik 889875 ten model.. sorki za jakosc zdjecia- z kompa..
Załączam jeszcze moje zdjęcie 2 tyg po porodzie.. szliśmy do teściów na obiad
Zobacz załącznik 889881
i 3 tyg po porodzie jak chciałam udowodnić nie wiem komu.. że na obcasy szybko wrócę..
Zobacz załącznik 889877
Bardziej retro. Szprychowe pompowane koła nie mam zdjęć pod ręką... Z tego co pamiętam to on taki inny był ;) teściówka kupiła mega wygodny wyściółka jasna tylko spacerówka jest kijowa w nim.

reklama
Do góry