reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Powiesiłam pranie na dworze w sam ukrop no mowie wam idzie zdechnac!!!! Sklep w podwórku od dziś ma urlop więc muszę autem do Dino jechać włosy stercza, upocona bez makijażu nic mi się nie chce!!!! Dlaczego takie piękne lato akurat wtedy kiedy muszę być w ciąży!!! Żal mi dupe ściska że nie byłem nad morzem jedyny plus to taki ze córki skorzystały, już ludzie na fb pomału przestają się chwalić gdzie to oni są i byli ba nawet już nie widzę komentarzy typu właśnie sram, właśnie jadę rowerem, właśnie przebiegłem tyle i tyle albo właśnie jem kur... Krewetki, już chce normalność!!! A ci co brali kredyty aby pojechał na tydzień np DO Grecji i się chwalili życzę spłacania przez cały rok teho cudownego wypadu o taką świnia jestem...... No pomarudzilam..........

Mój od wczoraj leniwy rusza się coś tam ale mniej

No muszę wyjść do tego sklepu bo nie mam nic na zupę dla dzieci wracam i nic nie robię obiecuje sobie!!

Nieee No chyba ludzie nie biorą kredytów by pojechać na wakacje :)

reklama
Dziewuszki. Orientuje sie któraś czy np jak mam wystawione zwolnienie do przewidywanego terminu porodu 9 września , to gdybym urodziła wcześniej to muszę macierzyński wcześniej załatwiać , czy po 9 września na spokojnie ?

Tak, wtedy się skraca zwolnienie i z automatu musisz macierzyński..

@Mama7, @StarAnia zaczniemy karmić maluchy to będziemy zjeżdżać w dół z waga. Głowa do góry ;) a raczej cyc do przodu :p

Dlatego my się nie chwalimy i tylko napisaliśmy że nie bijesz rekordów:p
Nie to jest najważniejsze.. aczkolwiek miło by było mieścić się w jakichkolwiek granicach.. pocieszam się że przy synku szybko zleciało A też miałam 16

Nie wiecie może czy jak zamawialam h&m online to można wymienić rozmiar w sklepie? Kurczę buty dla młodego małe, spodnie za duże.. A nie chce mi się tego odsyłać?

Nieee No chyba ludzie nie biorą kredytów by pojechać na wakacje :)
Kochana biorą hihi powiem Ci lepiej ostatnio moja koleżanka ujrzała sobie spacerówke dla synka nowa za 700zl bo ta z wózka 3w1 jej nie pasowało coś i wzięła pożyczkę na niego!!! A inna zaś kupiła węgiel na zimę również na kredyt, nie nie śmieje się z tego bo różnie w życiu bywa ale ludzie naprawdę nie mają pieniędzy!!! Ja to rozumiem ale założyczac się aby wyjechać na wczasy dla mnie głupota później cały rok splacaja ale nie o to chodzi tylko o fakt że się chwala że ich stać a tak naprawdę nie jest i to mnie drażni.....

Wróciłam chyba nikt mnie nie widział zupa nastawiona a ja wyciągam maszynę do stóp aby w zimnej wodzie je wymoczyc i wymasowac myślalam że nie będzie mi potrzebna w tym roku ale stopy już puchna muszę ją tylko z kurzu umyć

reklama
Kochana biorą hihi powiem Ci lepiej ostatnio moja koleżanka ujrzała sobie spacerówke dla synka nowa za 700zl bo ta z wózka 3w1 jej nie pasowało coś i wzięła pożyczkę na niego!!! A inna zaś kupiła węgiel na zimę również na kredyt, nie nie śmieje się z tego bo różnie w życiu bywa ale ludzie naprawdę nie mają pieniędzy!!! Ja to rozumiem ale założyczac się aby wyjechać na wczasy dla mnie głupota później cały rok splacaja ale nie o to chodzi tylko o fakt że się chwala że ich stać a tak naprawdę nie jest i to mnie drażni.....

Wróciłam chyba nikt mnie nie widział zupa nastawiona a ja wyciągam maszynę do stóp aby w zimnej wodzie je wymoczyc i wymasowac myślalam że nie będzie mi potrzebna w tym roku ale stopy już puchna muszę ją tylko z kurzu umyć

Na węgiel czy wózek to jeszcze Ok ale żeby na wakacje...
Choć w sumie jak się oszczędza czy było ma wakacje czy potem spłaca kredyt to jakby na jedno wychodzi. I tak trzeba coś odłożyć...

Do góry