reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Powiesiłam pranie na dworze w sam ukrop no mowie wam idzie zdechnac!!!! Sklep w podwórku od dziś ma urlop więc muszę autem do Dino jechać włosy stercza, upocona bez makijażu nic mi się nie chce!!!! Dlaczego takie piękne lato akurat wtedy kiedy muszę być w ciąży!!! Żal mi dupe ściska że nie byłem nad morzem jedyny plus to taki ze córki skorzystały, już ludzie na fb pomału przestają się chwalić gdzie to oni są i byli ba nawet już nie widzę komentarzy typu właśnie sram, właśnie jadę rowerem, właśnie przebiegłem tyle i tyle albo właśnie jem kur... Krewetki, już chce normalność!!! A ci co brali kredyty aby pojechał na tydzień np DO Grecji i się chwalili życzę spłacania przez cały rok teho cudownego wypadu o taką świnia jestem...... No pomarudzilam..........

Mój od wczoraj leniwy rusza się coś tam ale mniej

No muszę wyjść do tego sklepu bo nie mam nic na zupę dla dzieci wracam i nic nie robię obiecuje sobie!!

reklama
Hej dziewczyny ja nadal leżę w szpitalu i walczę z cholestazą już 11 dni. Wyniki skaczą raz lepiej raz gorzej ale robią wszystko abym wytrzymała do skończenia 37 tygodnia i jeśli się uda to będę miała cc 29 sierpnia. Trochę się boję bo to będzie dopiero 37 i 1 dzień ... ale ta cholestaza też dziadostwo więc wieżę że wiedzą co robią.
Już bliżej jak dalej, jesteś na pewno pod dobrą opieką i trzymam kciuki żeby udało się wytrzymać do 37 tyg .

Byalm dzis w sasiedniej wiosce zapytac o staniki do karmienia.... i masakra standardowy rozmiar 75 d albo 80 d qiecej nie ma chyba ze 80 obwod... masakra... jak sie czlowiek do miasta nie wybierze to nie ma szans niczego kupic ! Le za to kupiłam koszule do karmienia za 23 zl ;)

Hej , @Adell1994 narazie nie mieliśmy zdjęć, bo ja zdycham z katarem :( znowu noc nieprzespana, bo nos zatkany, sól morska to jakiś pic na wodę :< mój S.juz lepiej, ale on sobie zaaplikował całą aptekę w siebie.
Dzisiaj u mnie chłodniej, tak jakby się na deszcz zbierało , oby :D może to dzisiaj dobry dzień na prasowanie? Chociaż ten zatkany nos mnie skutecznie do wszystkiego zniechęca:/ wczoraj w południe Apap i w nocy tez wzięłam, ale czułam się jak kupa g... :/
@GoJ super wieści! Oby dobra ekipa remontowa Ci się trafiła .
Kurczę to jakieś przeziębienie załapałaś ? Pewnie okropnie się męczysz bidulko.

Torba z baby ono? Zdecydowanie NIE. Miałam przy pierwszej córce. Owszem torba pakowna, ale pod żadnym pozorem nie jest wytrzymała. Pruła się, zamki strzelały. Dwa razy w reklamacji, za każdym razem na szczęście uwzględniona, trzeci raz się zepsuła już po terminie reklamowania. Kupiłam ze skip hop, używam kilka miesięcy i jest super.

Hej dziewczyny ja nadal leżę w szpitalu i walczę z cholestazą już 11 dni. Wyniki skaczą raz lepiej raz gorzej ale robią wszystko abym wytrzymała do skończenia 37 tygodnia i jeśli się uda to będę miała cc 29 sierpnia. Trochę się boję bo to będzie dopiero 37 i 1 dzień ... ale ta cholestaza też dziadostwo więc wieżę że wiedzą co robią.

Ale oprócz wyników które wychodzą Ci zle, masz jakieś dolegliwości? Coś co Cię meczy?

reklama
Ja mam wózio z 2010r i granatowy z zewnątrz ;)

A jaki? Ja mam z 2011r pomarańczowy w środku i brązowy na zewnątrz.. kolor nigdy mi się nie podobał.. Ale między tym, a niebieskim który chciałam było 400zl różnicy i nie mieściło się to w naszym budżecie wówczas.. A kolor podobał się moim rodzicom którzy sponsorowali i m to odpuściłam. Dla mnie było najważniejszy
20180820_110101.jpg
ten model.. sorki za jakosc zdjecia- z kompa..
Załączam jeszcze moje zdjęcie 2 tyg po porodzie.. szliśmy do teściów na obiad
20180820_105943.jpg

i 3 tyg po porodzie jak chciałam udowodnić nie wiem komu.. że na obcasy szybko wrócę..
20180820_110406.jpg

Załączniki

• 20180820_110101.jpg
    20180820_110101.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 356
  • 20180820_110406.jpg
    20180820_110406.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 357
  • 20180820_105943.jpg
    20180820_105943.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 355
Do góry