Teraz to prześcieradło. Jesienią i zimą dodatkowo śpiwór.Zeby optymistycznie zaczac poniedzialek chcialam sie pochwalic, ze moze od 2 w nocy, ale spalam i nie mialam skorczy brzucha (tylko rano prawej lydki ).
A to nasza bryka- mielismy dylemat kolorystyczny: szary czy granatowy. Zdjecie nie do konca oddaje kolor- jest ciemny, a dol czarny. Skladanie i rozkladanie tego wozka jest rzeczywiscie bardzo proste. StarAnia-dzieki za porady. Zobacz załącznik 889845 Troche nie podoba mi sie granatowe wnetrze. Co bedziecie wkladaly do gondoli na spacery? Przescieradelko, pieluche? Kocyk? Cos jeszcze?
Juz go wietrze z oparow nowosci .
Trzymaj się! Jesteś pod dobrą opieką. Na pewno wszystko będzie dobrze.Hej dziewczyny ja nadal leżę w szpitalu i walczę z cholestazą już 11 dni. Wyniki skaczą raz lepiej raz gorzej ale robią wszystko abym wytrzymała do skończenia 37 tygodnia i jeśli się uda to będę miała cc 29 sierpnia. Trochę się boję bo to będzie dopiero 37 i 1 dzień ... ale ta cholestaza też dziadostwo więc wieżę że wiedzą co robią.
Trzeba zamówić kuriera i oddać przesyłką. Nie można do sklepu. Ale zwroty przez aplikację są darmowe.Nie wiecie może czy jak zamawialam h&m online to można wymienić rozmiar w sklepie? Kurczę buty dla młodego małe, spodnie za duże.. A nie chce mi się tego odsyłać?