reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@StarAnia co to w Zabrzu za akcja z ginem gwalcicielem była ? Słyszałaś coś ?
No słyszałam, ale ja do takich rewelacji podchodzę z dystansem. Nic na razie facetowi nie udowodniono, a już wszyscy z całą pewnością się wypowiadają, że gwałciciel. Osobiście nie korzystałam z jego gabinetu i w sumie nie znam żadnej jego pacjentki, więc nie chce wydawać sądów. Już raz byłam świadkiem jak TVN zrujnował porządnego człowieka dla sensacji, a jak go oczyszczono z zarzutow, to już jakoś głośno o tym nie było...

Dziewczyny A ja mam za to napady głodu jak przez całą ciaza nic nie jadłam to teraz bym jadła i jadła to nie normalne albo normalne dzidzia potrzebuje więcej energii. Jejku niech szybko mijają te 3 tygodnie [emoji847] też tak macie ?
Ja też mam napady głodu. Na szczęście cukrzyca trochę mnie hamuje. Staram się ratować jakimiś warzywami i nie jeść w nocy, dużo pić.

A kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...
W TV mówili, że ich ojciec też był na plaży to ja się pytam, gdzie.. ale wiadomo jak z tą telewizją jest. Tragedia straszna. Przy okazji tego reportażu mówiłam do P właśnie, że dzieci potrafią mieć bardzo różne pomysły. My znad morza, więc często bywaliśmy z mamą i byliśmy z bratem nauczeni, że bez zgody mamy i jej oka nie wchodzimy do wody.

Dopóki facet nie ma owłosienia gęstego jak wycieraczka do butów to jest ok, a takich agentów też już widziałam. Mieliśmy znajomego, który przekupował kolegów piwem, żeby golili mu plecy haha :D
Mój P ma klatę i brzuch strasznie zarośnięte, ale nie przeszkadza mi to. Jakoś taki męski i szorstki mi się wydaje z tym :D na plecach nie ma na szczęście i patrząc na jego ojca i rodzinę to nie będzie miał :)

reklama
Do góry