reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Czemu skierowanie na CC?bylam ma wizycie i dzis mały waży 3300. trzy tyg temu miał 2500. za dwa tygodnie wizyta. okaze sie czy da mi skierowanie na cc.
D
Deleted member 178444
Gość
No słyszałam, ale ja do takich rewelacji podchodzę z dystansem. Nic na razie facetowi nie udowodniono, a już wszyscy z całą pewnością się wypowiadają, że gwałciciel. Osobiście nie korzystałam z jego gabinetu i w sumie nie znam żadnej jego pacjentki, więc nie chce wydawać sądów. Już raz byłam świadkiem jak TVN zrujnował porządnego człowieka dla sensacji, a jak go oczyszczono z zarzutow, to już jakoś głośno o tym nie było...@StarAnia co to w Zabrzu za akcja z ginem gwalcicielem była ? Słyszałaś coś ?
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Jutro jest moja data tego roku
18.08.18 która urodzi, dostanie ode mnie prezent [emoji322][emoji322][emoji322]
Bo mam termin na 28.09 i przy jego przyrostach wagi lekarze zakładają ze do terminu bedzie ważył 4500.Czemu skierowanie na CC?
Ja też mam napady głodu. Na szczęście cukrzyca trochę mnie hamuje. Staram się ratować jakimiś warzywami i nie jeść w nocy, dużo pić.Dziewczyny A ja mam za to napady głodu jak przez całą ciaza nic nie jadłam to teraz bym jadła i jadła to nie normalne albo normalne dzidzia potrzebuje więcej energii. Jejku niech szybko mijają te 3 tygodnie [emoji847] też tak macie ?
W TV mówili, że ich ojciec też był na plaży to ja się pytam, gdzie.. ale wiadomo jak z tą telewizją jest. Tragedia straszna. Przy okazji tego reportażu mówiłam do P właśnie, że dzieci potrafią mieć bardzo różne pomysły. My znad morza, więc często bywaliśmy z mamą i byliśmy z bratem nauczeni, że bez zgody mamy i jej oka nie wchodzimy do wody.A kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...
Mój P ma klatę i brzuch strasznie zarośnięte, ale nie przeszkadza mi to. Jakoś taki męski i szorstki mi się wydaje z tym na plecach nie ma na szczęście i patrząc na jego ojca i rodzinę to nie będzie miałDopóki facet nie ma owłosienia gęstego jak wycieraczka do butów to jest ok, a takich agentów też już widziałam. Mieliśmy znajomego, który przekupował kolegów piwem, żeby golili mu plecy haha
U
użytkownik 180176
Gość
Właśnie pytam z ciekawości. Bo sama się zastanawiam co będzie ze mną i z córką. Też pani doktor zakłada dużą dzidzię. Wizyta 27 i trochę się nie cierpliwie.Bo mam termin na 28.09 i przy jego przyrostach wagi lekarze zakładają ze do terminu bedzie ważył 4500.
Adell1994
Kurczę to on już teraz waży 3300 ? A ja myślałam że mój jest duży .Bo mam termin na 28.09 i przy jego przyrostach wagi lekarze zakładają ze do terminu bedzie ważył 4500.
Adell1994
Ładna data idealna żeby rodzićJutro jest moja data tego roku
reklama
Pierwsze słysze...On jest tez wykrztuśny chyba , także się na noc nie powinno