RooibosGirl
Fanka BB :)
Mi to tak jak na złość przed wizytą zasze dużo przybywa. Np. w czwartek jeszcze mam wagę ledwie kilogram wyższą niż na poprzedniej wizycie a we wtorek - bach! - nie dość, że w weekend się podjadło to jeszcze np. woda sie zatrzymała i już 3 kg więcej. A chwilę po wizycie zazwyczaj waga mi spada, co za złośliwość....Hej :-) ja już po kawie, dzisiaj ambitne plany prasowanie ale nie wiem, jak wyjdzie w praktyce, bo jeszcze w piżamie jestem :-) dzisiaj wizyta i hurra chyba podjedziemy po wózek i fotelik jutro mają mi przywieźć szafę, znów nie wiem, jak ją wniosę mój ma pogadać z sąsiadami, żeby wnieśli. I to będzie ostatni mebel do pokoju małego i na nasze graty może w końcu będę miała porządek w mieszkaniu :-)
Ja też muszę o magnez zapytać, ale nie chciałabym odstawiać, bo nawet z nim czasem mnie skurcz łydki złapie. Od ostatniej wizyty miesiąc temu przytyłam 200g to normalne?!
Jak się czujesz z informacją od aplikacji (pamiętam, że HiMommy pokazuje Ci to samo co mi), że kurczą nam się teraz komórki mózgowe, ale to minie kilkanaście tygodni po porodzie, więc mamy się nie martwić? Bo mi zrobiło się jakoś tak głupio.
Ja nie chciałabym skracać ciązy, ale chciałabym troche przyspieszyć czas Trochę niemożliwe do wykonania, więc pozostaje czekać.Hahaha. Ja już sobie tak chętnie nie zaokraglam
Ciąży trwaj [emoji16][emoji16][emoji16]
Zajrzałam do tych pierwszych badań z 6 tc i 8tc, kiedy zakładaliśmy kartę, ale ani tu ani tu nie mam nic o CRL :/12 września, ale w kartę ciąży mam wpisany termin z tych wogole pierwszych usg i to jest 14 września.