oluchapoducha
Fanka BB :)
U mnie też susza... tylko sutki wrażliwe i bolą.... :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak przycisnę to kropelki żółtego się pojawiają. Ale nie przyciskamU mnie też susza... tylko sutki wrażliwe i bolą.... :/
Coś tam mówili nam że na początku te paznokcie są zbyt delikatne do obcinania i łatwo zranić maleństwo. A właśnie dzisiaj odkryłam że nie mam cązkow do paznokci. Otworzyłam pudełko z nożyczkami, byłam pewna że tam są a to była tylko osłonka na nóżyczki...
Właśnie sikalam 10 raz w ciągu tej godziny.... Blanka chyba zrobiła sobie przytulankę z mojego pęcherza
Moim piersiom dzisiaj odwaliło i otworzyły mleczny kran [emoji85] tez juz tak Wam cieknie z cyca?!
Ja pierwszego syna to karmiłam tyle o ile w szpitalu, w domu już odciągałam do butli bo cyc wielki a mały mi wył i wył. A potem się okazało że nie wyczyścili mi dobrze czegoś tam w środku. Dostałam silne antybiole i.tyle z karmienia było. No ale za to pomogły i na skrobanke nie musiałam wracać do szpitala a skierowanie już było.Też będę próbować piersią, córkę tylko miesiąc na zmianę z mm bo mleka miałam tyle co kot naplakal i nie najadala się. Więc dałam se spokój. Mam też płaskie brodawki, męczyłam się z tymi silikonowymi nakladkami, mam bardzo duży biust ciężko mi było to zgrać :/