reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja mam odwrotnie ...
W ciąży zaczęły mnie brzydzić zwierzęta :ninja2:
Ja ogólnie nie jestem "za zwierzętami" ale wcześniej to tam se mogły latać u kogoś po.domu itd ..... no a teraz to serio nie mogę patrzeć jak np.ktoś całuje te psie czy kocie pyski
:rolleyes2:

reklama
Ooo mamo zakochalam sie [emoji16][emoji7]
IMG_7140.JPG

Załączniki

• IMG_7140.JPG
    IMG_7140.JPG
    181,3 KB · Wyświetleń: 335
Ja syna szczepilam 6w1 plus pneumokoki, rotawirus i ospa i nie mial zadnych odczynow poszczepiennych, teraz chyba tez tak zrobie. Najpierw chcialabym zeby zbadali dzieku krew i mocz przed pierwszym szczepieniem. Myslicie, ze mozna tego zadac w szpitalu czy juz po wyjsciu na wlasna reke?

Ja syna szczepilam 6w1 plus pneumokoki, rotawirus i ospa i nie mial zadnych odczynow poszczepiennych, teraz chyba tez tak zrobie. Najpierw chcialabym zeby zbadali dzieku krew i mocz przed pierwszym szczepieniem. Myslicie, ze mozna tego zadac w szpitalu czy juz po wyjsciu na wlasna reke?
Wiem ze dziewczyny robia to na własną rękę. oddają mocz do labu a co do krwi to nie wiem gdzie pobierają takiej Kruszynie. I z wynikami do pediatry przed szczepieniem.

No ja z Ronniem bardzo mocno zżyta. Zwłaszcza jak udało mi się go już mieć na własność od końca kwietnia ( wcześniej opieka naprzemienna z byłym ) No i tez nie pracuje teraz to jesteśmy ze sobą cały czas, nawet do lekarza ze mną chodzi :)
Ja planuje dzielić ten czas trochę miedzy ich dwoje. Pewnie będziemy we czwórkę w nocy spać a w dzień znajdować czas i na przytulasy z nim. Do tego dojdą spacery z wózkiem i psem to się powinien czuć doceniony:)
Ja wlasnie boję się że moje planowanie że będę dzielić czas dostanie w łeb kiedy wyda się ile uwagi trzeba poświęcać dziecku :/ w sumie to jestem ciekawa jak Xenna zareaguje na Blankę - mala będzie przesiąknięta moim zapachem, więc wiadomo że swojak, ale jestem ciekawa czy będzie tylko grzeczna i obojętna czy wręcz przeciwnie to ona cały czas będzie chciała być jak najbliżej tego dziwnego nowego szczeniaczka.

A ja mam odwrotnie ...
W ciąży zaczęły mnie brzydzić zwierzęta :ninja2:
Ja ogólnie nie jestem "za zwierzętami" ale wcześniej to tam se mogły latać u kogoś po.domu itd ..... no a teraz to serio nie mogę patrzeć jak np.ktoś całuje te psie czy kocie pyski
:rolleyes2:
Nie no ja mojej psiny też nie całuje... Ani nie karmie z naszych talerzy. Nic z tych rzeczy.

Ja lubię koty ale że sama jestem jak kot to się nie dogadujemy ;)
Miałam psa od 15 rż ale umarł po 17 latach i jakoś nie umiem się przekonać... Mamy teraz młodą sukę ale jej nie lubię... może za stara jestem i nie mam cierpliwości a może to ma związek z ciążą bo ona pojawiła się równocześnie... Pomijam że jest trudna w ułożeniu b. niszczy wszystko rozrywa worki pół linoleum zeżarła i dodatkowo jest emocjonalna strasznie... no drażni mnie

reklama
Ja wlasnie boję się że moje planowanie że będę dzielić czas dostanie w łeb kiedy wyda się ile uwagi trzeba poświęcać dziecku :/ w sumie to jestem ciekawa jak Xenna zareaguje na Blankę - mala będzie przesiąknięta moim zapachem, więc wiadomo że swojak, ale jestem ciekawa czy będzie tylko grzeczna i obojętna czy wręcz przeciwnie to ona cały czas będzie chciała być jak najbliżej tego dziwnego nowego szczeniaczka.

Ty masz troszkę trudniej bo Twoja jest duża. I łatwo zajrzy do łóżeczka itp
U mnie pies na szczęście mały w razie w.
Ale myśle, że psy jak nie są zazdrosne o partnerów to i o dziecko nie powinny być :)

Do góry