reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dla mnie niezrozumiałym jest podejście że raz zastrzyk mniej boli... No OK. Ale obciążenie dla organizmu dziecka taką ilością uśpionych wirusów jest już lepsze niż 3x igła przerwa 2x igła przerwa i tak tylko w pierwszych miesiącach życia a potem na bilansach... Ja zwyczajnie bałabym się pidać 5 czy 6 wirusów czy bakterii nawet tych uśpionych w jednorazowej dawce. Ot co.

reklama
Hej termin na 23.09 -dziewczynka prawdopodobnie Olga...powoli wszystko dopinane. A dziewczyny orientujecie się czy jak będę w szpitalu mąż dostanie opiekę na dziecko ( córka 4 lata)?? Czy jak to rozwiązać????
Nie, na dziecko nie dostanie bo Ty na macierzyńskim już. Musi wziąść na Ciebie i najlepiej zwolnienie. Wogole przy cesarce u mnie w pracy panowie biorą 2 tyg zwolnienia ba żony.

Tak, dzisiaj 34+6, moze sprobuje w innym rossmanie zapytac
U mnie to samo:D

Screenshot_20180815-185205.png

Załączniki

• Screenshot_20180815-185205.png
    Screenshot_20180815-185205.png
    31 KB · Wyświetleń: 322
Ja jestem tego zdania co @GoJ i wolę, żeby dziecko ukłuli kilka razy, a o bólu i tak nie będzie pamiętać. Jestem zdania, że "od wszystkiego, czyli od niczego".

Wejdź na stronę Rodzić po ludzku i tam jest kreator planu porodu oraz sporo ciekawych informacji.

Juz zalatwione wlasnie z tej strony, ale dzieki[emoji5]

Ja coś tam z lumpa mam, kilka par spodni, jakaś bluza, ale ogólnie nie umiem tam znaleźć za dużo rzeczy, które by mi pasowały. Zazwyczaj jak coś znajdę i nawet mi się podoba to cena wcale nie jest powalająco niska.
Moja mama też nienawidzi lumpeksów ;)

Nic nie nachachmęcą z tymi Twoimi terminami, będzie dobrze, zobaczysz :)

Ja w sumie też nie lubię lumpeksów. Kilka razy byłam, nawet coś kupiłam ale potem tego nie nosiłam. Tak samo nie kupuje rzeczy od ludzi, nie lubię pożyczać od kogoś. Mam takie zboczenie, że lubię nowę:):)
Ewentualnie jeszcze z siostrą mogą się powymieniać ciuchami bo to w końcu moja krew czy od Kamila jakaś koncertowa koszulkę zabrać:)

Plan porodu Ani ja mam

IMG_3310.JPG

IMG_3311.JPG

IMG_3312.JPG

IMG_3313.JPG

IMG_3314.JPG

Załączniki

• IMG_3310.JPG
    IMG_3310.JPG
    169 KB · Wyświetleń: 300
  • IMG_3311.JPG
    IMG_3311.JPG