Dla mnie niezrozumiałym jest podejście że raz zastrzyk mniej boli... No OK. Ale obciążenie dla organizmu dziecka taką ilością uśpionych wirusów jest już lepsze niż 3x igła przerwa 2x igła przerwa i tak tylko w pierwszych miesiącach życia a potem na bilansach... Ja zwyczajnie bałabym się pidać 5 czy 6 wirusów czy bakterii nawet tych uśpionych w jednorazowej dawce. Ot co.
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Nie, na dziecko nie dostanie bo Ty na macierzyńskim już. Musi wziąść na Ciebie i najlepiej zwolnienie. Wogole przy cesarce u mnie w pracy panowie biorą 2 tyg zwolnienia ba żony.Hej termin na 23.09 -dziewczynka prawdopodobnie Olga...powoli wszystko dopinane. A dziewczyny orientujecie się czy jak będę w szpitalu mąż dostanie opiekę na dziecko ( córka 4 lata)?? Czy jak to rozwiązać????
kasiaczek89pl
Mojego pediatry nie ma do końca mc a chciałam z nim pogadać na temat szczepionek właśnie :/
D
Deleted member 180961
Gość
Powinno jak zeskanuje ta kartę pokazać. Powyżej 34 jesteś ? Tygodni? @Olka.fasolka
Tak, dzisiaj 34+6, moze sprobuje w innym rossmanie zapytac
Aniabrz
U mnie to samoTak, dzisiaj 34+6, moze sprobuje w innym rossmanie zapytac
Załączniki
D
Deleted member 180961
Gość
Ja jestem tego zdania co @GoJ i wolę, żeby dziecko ukłuli kilka razy, a o bólu i tak nie będzie pamiętać. Jestem zdania, że "od wszystkiego, czyli od niczego".
Wejdź na stronę Rodzić po ludzku i tam jest kreator planu porodu oraz sporo ciekawych informacji.
Juz zalatwione wlasnie z tej strony, ale dzieki[emoji5]
KINDERBUENOO88
Ja coś tam z lumpa mam, kilka par spodni, jakaś bluza, ale ogólnie nie umiem tam znaleźć za dużo rzeczy, które by mi pasowały. Zazwyczaj jak coś znajdę i nawet mi się podoba to cena wcale nie jest powalająco niska.
Moja mama też nienawidzi lumpeksów
Nic nie nachachmęcą z tymi Twoimi terminami, będzie dobrze, zobaczysz
Ja w sumie też nie lubię lumpeksów. Kilka razy byłam, nawet coś kupiłam ale potem tego nie nosiłam. Tak samo nie kupuje rzeczy od ludzi, nie lubię pożyczać od kogoś. Mam takie zboczenie, że lubię nowę
Ewentualnie jeszcze z siostrą mogą się powymieniać ciuchami bo to w końcu moja krew czy od Kamila jakaś koncertowa koszulkę zabrać
KINDERBUENOO88
KINDERBUENOO88
reklama
AniaMamax3❤❤❤
No tak jak urodzę to na mnie a przed porodem jeśli będę w szpitalu to jest jakaś opcja opieki????Nie, na dziecko nie dostanie bo Ty na macierzyńskim już. Musi wziąść na Ciebie i najlepiej zwolnienie. Wogole przy cesarce u mnie w pracy panowie biorą 2 tyg zwolnienia ba żony.